Hae
Ninnin energianurkkaus

Ajan säästöä

Taas on se aika keväästä, kun pitää miettiä ikkunoiden pesemistä. Meillä noita ikkunoita riittää, nimittäin yli kolmekymmentä. Muutettiin tähän taloon kaksi vuotta sitten, ja ensimmäisen kevään ja syksyn vältyin hommalta, kun tehtiin pihaa. Viime vuonnakaan en ikkunoita pessyt, mutta en kyllä muista silloista tekosyytä. ;D Nyt se oli siis väkisin edessä, hyvä kun noista läpi näkee..

Mä kuitenkin päätin hoitaa homman erilailla ja käyttää niiden vaatiman ajan ihan erilailla. 😉 Siivooja kävi eilisen työpäivän aikana ne pesemässä, vähänkö luksusta! 🙂 Itse asiassa suursiivoukset oon ulkoistanu, ja kerran kuussa meillä käy siivooja. Ei pelkoa, joudun mä silti imuroimaan lähes päivittäin ja lattiatkin pesemään silloin tällöin, riippuu vuodenajasta ja mm. koiran sisälle tuomasta kuramäärästä.

Mutta siis ehdottomasti suosittelen tapaa! On taas enemmän aikaa lenkkeilyyn! 🙂

Tällaisia arkkitehti-ikkunoita meiltä löytyy 14 kipaletta + plus tietty pesuhuoneen ja saunan pikkuikkunat. Loput onkin sitten isompia ikkunoita. (Kuvat on otettu pari vuotta sitten muuton jälkeen, on vähän muuttunut, mutta ikkunat on kyllä edelleen samoilla paikoilla.. Heh.)

2 kommenttia

 1. Ebba ja Ockra kirjoitti:

  Taidanpa ottaa vikistä vaarin ja kysäistä siivoajasi numeron. Meillä noita ruutuja piisaa myös ja ikkunoiden pesu on yksi tylsimmistä puuhista!
  Hauskaa lukea juoksu-juttujasi, kun tulee pääasiassa puhuttua koirista.

 2. Ninni kirjoitti:

  Kappas sua, että tänne löysit. 😀 No täällä saat varmaan yliannostuksen tästä aiheesta. 😉

  Suosittelen kyllä todella ikkunoiden pesun teettämistä ulkopuolisella, se on kyllä ikävin kotityö.

  Kuulin likoilta, että teillä sairastetaan. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.