Hae
Ninnin energianurkkaus

Mielessä Tukholma

Kävin sunnuntaina juoksemassa Tiinan kanssa 12,66km vauhdilla, jota suunnitellaan Tukholmaan. Siis suunniteltu vauhti on ihan pk-vauhtia, ei sen kummempaa. Siis sellaista, millä pitäisi jaksaa juosta. Mun mielestä tällaisen kuntoilijan ei kannata lähteä yrittämään mahdottomia toisella maratonillaan. Viime vuonnakin pystyi nauttimaan reitin nähtävyyksistä ja varsinkin niistä ihmisistä. 🙂 Niin, siis lenkki oli 12,66km, vauhti 6:28 min/km, keskisyke 157. Aikaa vierähti 1:21:52. Melkoisesti sai rykiä limaa ja niistää tien poskeen. En käytä naisellista nenäliinaa, vaan teen tyylillä mitä ennen juoksuharrastusta oon kattonu pitkään ja kieroon. 😀 Oon niin tyytyväinen, että flunssa oli, eikä ole nyt tai ens viikolla.

Mulla oli lenkillä vanhat ja tutut Nimbukset jalassa, ja päätin, että lähden Tukholmaan varman päälle ja käytän niitä uusien Sky Speedien sijaan. Pohkeet nimittäin ovat nyt niin jumissa, etten viitti riskeerata niitä uusilla kengillä. Pahempaan etuvarpaaseen (siis isovarpaasta seuraava) kokeilin lenkillä tällaista putkea, ja tuntui yllättävän hyvältä. Ei tullut uutta rakkoa.

Lähden Tukholmaan Finncommin maratonlennolla, eli startti lauantaina aamulla ja paluu illalla. Helppoa, kun saa nukkua edellisen yön omassa sängyssä ja herätä maratonin jälkeisenä aamuna rampana omasta sängystä. 😉

Vaatteetkin on osa valittuna jo. Liikuntakeskus Pulssi sponsoroi meille muutamalle juoksijalle paidat, joten juoksen tulevan Tukholman maratonin taas turkoosin värisessä paidassa, jossa lukee selässä ”Liikuntakeskus Pulssi, Seinäjoki”. 🙂 Samassa paidassa juoksin myös HCR:ssä, viime vuonna Tukholmassa ja Seinämaratonilla puolikkaan. Ja kynnet tietenkin sinisiksi! 😀 Sitten upean jääkiekon maailmanmestaruuden kunniaksi päähän tulee suomibuffi! 😀 Näin viime vuonna parilla tytöllä samanlaisen ja se oli hieno. Mä tykkään jotenkin buffista enemmän kuin lippiksestä. Tällainen:

Tukholman säätä tulee tietenkin luurailtua joka päivä, vaikka ennuste vaihteleekin kovasti. Eilen luvattiin 23 astetta lämmintä, mutta tänään 16 astetta ja vesisadetta. Accuweatherilla on 15 vuorokauden ennuste, joten sitä tulee seurattua nyt ja pian myös Forecaa. Toivottavasti ei tule kuumaa, koska mä en tykkää juosta sellaisessa ollenkaan. Jos saisin toivoa, niin alle 20 astetta.

Kävin tänään hierojalla. Ihanaa, että joku noita koppurajalkoja hieroi. Kuulemma jalat, reidetkin, tuntuivat sellaisilta, että niissä oli 70% maitohappoa vielä. 😀 Jep, jep. Mutta hierotaan niitä nyt muutamaan otteeseen, seuraavan kerran ens maanantaina. Kaveri lupas hieroa vielä perjantainakin. Sain myös hyvät venyttelyohjeet lonkankoukistajiin, reisiin ja pakaroihin, joita nyt teen viikon verran kolmesti päivässä (3 minsaa vie kerrallaan). Mä olin siis ihan kauttaaltaa jumissa. Mutta ei vielä hätää, kyllä ne auki saadaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.