Hae
Ninnin energianurkkaus

Hyvä mieli!

Voi kulkaa, kun nuo teidän kommentit edelliseen postaukseen teki iloiseksi! 🙂 Kiitos vinkeistä ja on kiva tietää, että ketkä tänne on jo löytänyt ja päättäny viihtyä ees jonkun aikaa. 😉

Otin Päivikin ’Ojan isännän muistolinimentti’ -vinkistä vaarin, ja käväisin töiden jälkeen luontaistuotekaupasta hakemassa sitä, eli tätä. Kohta täytyy ekan kerran laittaa pohkeisiin, saas nähdä tehooko. Ainakin kaikki poppaskonstit nyt käyttöön! 😉

Sen jälkeen kävin kampaajalla ja hierojalla, oikein luksuspäivä! Hierojalle vielä maanantaina, ja sitten on kaikki voitavat tehty.

Mulla oli lauantaille merkattu yksi kova tasavauhtinen 25 minuutin mk-treeni, verryttelyineen 45 minsaa. Sitten sunnuntaille ja maanantaille palauttava 30 minsaa, ja vielä maratonvauhtinen 15-25min (+ verryttelyt eli yhteensä 45-55) tiistaille. Torstaille/perjantaille kevyt verryttely 30min. Mä en uskalla juosta noita kovia vauhteja, vaan aattelin, että jos kävis sunnuntailla lyhyen lenkin, maanantaina hierojalla ja vaikka ti/ke sitten vielä vähän pompottelemassa. En voi enää nostaa kuntoa, mutta voin saada nää jalat vielä vaan paskemmaksi.

Olin tosiaan siellä kampaajallakin, ja kun tulin kotiin, niin poikani totesi, että ruma! Vissiin sininen ja vihreä, ja vielä toispuoleinen leikkaus ei miellyttänyt silmää. 😀 Koko pää ei ole sen värinen, vaan pieni osa:

3 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Hauskan niminen linimetti, onneksi löysit sitä.

  No totuus ei ainakaan aina tule lasten suusta, sillä hiuksesi ovat hienot, eivät rumat. =)

 2. Anonymous kirjoitti:

  Hiukset on oikein passelit 🙂
  Itse sivelen jalkoihin ”hevosgeeliä” eli Pharma Strongia…olen löytänyt sitä oikeasti hevostarvikehyllystä.Joko vaikutus pohjautuu pelkkään uskoon,mutta musta se auttaa.Kokeilehan!!Oman sääri vaivaa edelleen.Ihmeellistä puutumista ja tunnottomuutta sääressä ja fiilis on kuin puudutetulla jalalla menisi.Ensi viikolla vielä yksi osteopaattikäynti.
  Ajattelin aloittaa tankkauksen,vaikka juokseminen on epävarmaa.Peukut pystyyn,että pääsen varastoja tyhjentämää Tukholman kaduille!
  Terkuin st. (Minnana itseni sun lukijoihin lisäsin)

 3. Ninni kirjoitti:

  Jaanaba: Vähän piti muistella, että nimi pysyi mielessä. 😉

  No kiitos, onneksi omat tytötkin heti korjas tilanteen pojan sanomisien jälkeen. ;D

  st./Minna: Ahaa, mielenkiintoista. Katotaan mitä hieroja huomenna sanoo, pitääkö ottaa loppupäiviksi järeämmät aseet käyttöön.. Voi, toivottavasti pääset starttaamaan ja vielä maaliin asti! Tsemppiä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.