Hae
Ninnin energianurkkaus

Valmiina maratonille

Tavarat ovat kasassa! Odottavat vaan vielä laukkuun laittamista. Vielä pitää käydä ne läpi, että onko kaikki varmasti. Tärkeimmät ovat juoksuvaatteet ja lenkkarit. Sitten tietty vaihtovaatteet, pyyhe, pesuaineet, geelit, sykemittari, iPod, aurinkolasit, sadetakki, rakkolaastarit..

Tankattu on. Sen verran päivisin, että iltaisin oon huomannu, että en oo syöny koko iltana mitään. 😀 No eiköhän vähentyneellä treenaamisella ja lisääntyneellä syömisellä oo ihan tarpeeksi energiaa! Pohkeessa tuntui vielä eilen kävellessä, mutta tänään ei. Toivottavasti huomenna ei ylimääräisiä kipuja ole!
Sääennuste on loistava! Vähän liikaa tuulta tuo 7 m/s, mutta kaikkea ei voi saada. Mielummin tuuli kuin helle. 😉
11.00
Pilvistä ja poutaa +15°
 5 m/s
Pilvistä ja poutaa
Suht. kosteus: 57%
14.00
Puolipilvistä ja poutaa +16°
 7 m/s
Puolipilvistä ja poutaa
Suht. kosteus: 52%
17.00
Melko pilvistä ja poutaa +17°
 5 m/s
Melko pilvistä ja poutaa
Suht. kosteus: 44%
Mieli on oikein hyvä! Joten eipä muuta kuin aamulla lentokoneeseen klo 7, ja kohti Tukholmaa. Toinen maraton odottaa. McMillan lupailee HCR:n ajan mukaan ajaksi 4:20:53, joka on kyllä liian optimistinen. Hyvällä mielellä lähdetään juoksemaan, ja kunhan vaan maaliin pääsen, niin se on jo työvoitto! 4:30-4:40 aika olisi tavoitteena, katsotaan pääsenkö siihen. 🙂

5 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Isot tsempit täältä Pirkkalasta sulle!

 2. Päivikki kirjoitti:

  Pohojailaisella sisulla se menee, pohkeista piittaamaatta! Tsemppiä!

 3. Anonymous kirjoitti:

  Tavoite alitettu, mahtavaa! t. Amis

 4. Ebba ja Ockra kirjoitti:

  Onnea hienosta suorituksesta! 😀

 5. Ninni kirjoitti:

  Jaanaba ja Päivikki, kiitos teille tsempeistä! 🙂

  Amis sekä Ebba ja Ockra, kiitoksia! Tyytyväisiä ollaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.