Hae
Ninnin energianurkkaus

Hyvinvointianalyysi

Mulla on kädessä nyt Firstbeatin raportti. Mielenkiintoista luettavaa. 🙂 Yhteenvetona voisi sanoa, jos nyt ymmärrän oikein, että stressiä on ja kulutan voimavarat päivän aikana, mutta yön aikana palautuminen on hyvää.

Mittari on siis kiinnitetty lauantaina illalla klo 17.40. Samaisena iltana reipas kävelylenkki. Sunnuntaina aamulla juoksulenkki, automatka Fiskarsista kotiin ja todella väsyneenä aikaisin nukkumaan. Maanantaina työpäivä ja illalla koiran kanssa treenaamassa. Tiistaina taas työpäivä. Öisin lätkät häiritsi vähäsen, en nukkunut niin sikeästi kuin normaalisti.

Tässä näkee, että yön aikana oikeasti kroppa palautuu. Ja mä olin sunnuntai-iltana todella väsynyt ja menin ajoissa nukkumaan. Tämä vahvistaa käsitystä oman kropan kuuntelemisesta, ja siitä, että osaan sitä tehdä.

Eniten stressiä sisälsi maanantaiaamu ja eniten palautumista sunnuntai-ilta:

Eipä ihme, jos jalkojen kanssa on ollut ongelmia. Loukkaantumisen riskiä on.

Yhteenvetoa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.