Hae
Ninnin energianurkkaus

Yksi tavoite saavutettu

Haaveilin joskus, että voisin juosta kympin tuntiin. Olenhan mä juossutkin, mutta tänään juoksin sen ensimmäistä kertaa pk-sykkeillä. Tähän mennessä sykkeet ovat olleet aina vauhtikestävyystasolla. Tuli kyllä niin hyvä mieli, että oikeasti sitä kehittyy! 🙂 Keskisyke oli juuri aerobisella kynnyksellä, mutta ei siis yli.

Lenkin faktat:
10.03km, 59:41, 5:56 min/km, avg 160, max 172

Otin ennen lenkkiä särkylääkettä, että pohje ei niin kovasti vaivaisi. Nyt siihen ei sattunut niin paljon, että olisi joutunut jättää lenkin kesken. Torstaina on hieroja. Kompressiosukkia oon miettinyt. Ovatkohan oikeasti hyvät?

Kävin vielä siskon kanssa kävelylenkillä juoksulenkin jälkeen. Reilu 7km tuli käveltyä, keskisyke 114. Milli jäi kotiin, koska sunnuntain ontumisen jälkeen ollaan levätty pari päivää. Tänään kyllä Nanon kanssa paineli takapihalla sellaista vauhtia, että eipä se jalka onneksi ole kipeä. 🙂

2 kommenttia

  1. Jaanaba kirjoitti:

    Hyvä vauhti. Se on kyllä tosi kivaa kun huomaa oman ”työn” tuloksen.

  2. Ninni kirjoitti:

    Kiitos! Se antaa kyllä taas kovasti uutta motivaatiota treeneihin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.