Hae
Ninnin energianurkkaus

Perkeleen penikat

Kävin torstaina siellä hierojalla ja kerroin hänelle säären puukkopistoksesta, joka tulee pohkeesta ulos ja säteilee siis pohkeessa. Hän sanoi, että kalvo on sääriluussa muutaman sentin matkalla todella pahasti kiinni eli penikkatauti. En ollut ite aatellutkaan, olin vain ihmetellyt kipua. Mutta tuo selittääkin kivun hyvin!

Tällä viikollahan oon siis juossut vain 600mg ibumaxin avulla. Tiistaina sen kympin, torstaina oli hieroja ja vasta lauantaina vitosen. Juoksin sen matkan ennätysvauhtiin, vaikka sattuikin.
5,01km, 25:44, 5:08 min/km, keskisyke 173, maksimi 187.

Tein eilen siitä syystä lyhyen, koska aikaa oli niin vähän ja aattelin tänään tehdä parin tunnin pitkän lenkin. Toisin kävi. Istun tässä tietokoneen ääressä nyt juoksukamppeissa ilman hikeä. Lähdin juoksemaan, mutta kun puoli kilometriä linkutin jalan ja kovan kivun kanssa eteenpäin, niin päätin kääntyä kotiin. Ei tässä ole mitään järkeä. Jos kahden viikon päästä aion juosta puolikkaan, on kipu sitä ennen saatava häviämään. Jotenkin sitten meni fiilikset ihan täysin, enkä saanut itseäni rullis- enkä pyörälenkille. Toki on sen verran mustat pilvet, että juosten olisi ollut kivempi edetä.

Mähän meinasin lähteä eilen juoksemaan Forssaan puolikkaan. Perjantaina jätin lenkin väliin, pakkasin laukkuni, ja suunnitelmat olivat oikein hyvät. Ainut vaan, että lauantaina koiranäyttelyn aikataulu venyi sen verran pahasti, että en olisi ehtinyt Forssaan paikalle ajoissa. Alkuperäisen aikataulun mukaan olisin ollut paikalla puoli tuntia ennen starttia. Heh, suunnitelma oli: Klo 5.45 ylös ja koiranäyttelyyn, kehä aikataulun mukaan ohi klo 10.15, klo 12 kotona (koira kotiin ja auton vaihto) ja klo 15.30 Forssassa. No kehä oli ohi vasta klo 10.40, niin siinä kusi koko aikataulu. Joo, mä oon ihan hullu! 😀 Jälkeenpäin aateltuna oli ehkä järkevää, että en lähtenyt juoksemaan, vaikka niiiin olisin halunnut. Mulla olis ollu hyvä kirittäjä siellä. 😉 En tiiä olisko mun jalka kestäny sitä juoksua. Täytyy nyt vaan saada jalka kuntoon ja toivoa hyvää säätä kahden viikon päästä olevaan Lakeus maratoniin.

Fiskarsin Kisakeskuksessa starttaa taas maratonkoulu syksyllä. Sama missä olin tänä vuonna ja tykkäsin. Mä oon ehkä tyhmä, mutta mietin osallistumista. Lähteekö joku kaveriksi? 😉

2 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Paaah, niin tuttua kauraa kuin vaan olla voi: penikkakipua ja juoksua buranan voimalla. Onneks itte tajusit (toisin kuin eräät), että siinä ei ole MITÄÄN järkeä! Nyt vasta viime aikoina olen ollut täysin toipunut 2009 kesällä itselleni aiheuttamasta vammasta, joka lähti penikoista..Kylmät väreet tulee kun sitä aikaa miettii.. Toivottavasti toi LPG hoito auttaa. Koita myös:
  – kylmää
  – voltarenia
  – normihierontaa
  – venyttelyä..

 2. Ninni kirjoitti:

  Laura, ei siinä oo tosiaan mitään järkeä, mutta kun ei haluais olla treenaamattakaan. :/ No sulla kyllä kesti tosi pitkään. 🙁 Onneksi nyt on ohi!

  Kiitos vinkeistä, ne on ollutkin käytössä. On kylmäpussia ja -geeliä, Voltaren toki loppui juuri, tänäänkin oon venytelly mielettömän pajon ja viime torstaina viimeksi olin hierojalla ja sen jälkeen ite yrittänyt hieroa. Toivottavasti tällä lpg:llä sais nyt pahimmat ongelmat auki, ja pääsis näistä eroon. Juontavat juurensa HCR:n aiheuttamista pohjeongelmista luulen ma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.