Hae
Ninnin energianurkkaus

Hoidossa toisen kerran

Tiistaina venyttelin useasti LPG-hoidon takia, ja join vettä normaalia enemmän. Iho oli arka käsittelystä, muutamia pikkurillin sormenpään kokoisia mustelmia siellä täällä. Keskiviikkona puntarilla käydessäni paino oli tippunut vuorokaudessa 1,1 kiloa. Aineenvaihdunta oli siis todella lähtenyt liikkeelle. Laitoin ostamani kompressiosukat jalkaan ja pidin niitä koko päivän. Ostin siis Intersportista Pro Touch -sukat, en tiiä onko kuinka laadukkaat kompressiosukiksi, mutta aika huonot valikoimat Seinäjoen kaupoissa oli.

Lisäksi venyttelin, söin särkylääkettä ja käytin kylmägeeliä. Illalla tutkin jalkoja, ja turvotus tosiaan oli hävinnyt. Nyt tajusin kuinka paljon nestettä jaloissa oikein olikaan vielä tiistaina. Nyt jalat näyttivät hyviltä. Ei ihme, että paino tippui kilon. Kävin illalla koiran kanssa kävelylenkillä, eikä sääriin sattunut. Toisin kuin maanantaina niihin vielä sattui. Uskomatonta!

Tänään kävin LPG-hoidossa toisen kerran. Sanoinkin fysioterapeutille, että oon aina todella skeptinen tällaisilla kaikille hoidoille ja oon todella yllättynyt, että tämä hoito auttoi näinkin hyvin. Tänään otettiin samalla taktiikalla koko jalat, eli myös reidet ja kyllä oli vaan nuo ulkoreiden kalvotkin kireät. Tänään vielä siis lepopäivä, ja huomenna käyn testaamassa lenkillä jalkojen kuntoa. On mielenkiintoista nähdä, että mitä 5 päivän lepo, särkylääkekuuri, kylmägeeli, venyttely ja lpg-hoito ovat jaloille tehneet. Tuntuvat ne nyt jo paremmilta, toki oikea pohje tuntuu vielä normaalia kireämmältä, ettei sentään ihan maailman ihmettä oo tapahtunut. 😉

Tänään fyssarilta lähti tällainen Back on Track pohjesuoja mukaan. Mä yritän nyt oikeasti saada nää jalat siihen kuntoon, ettei koko ajan olisi jotain vaivaa.

Jos tästä LPG-hoidosta on mulle hyötyä, niin aion käydä säännöllisesti. Yleensä oon käyny hierojalla kolmen viikon välein ja joka kerta hieroja on kauhuissaan mun pohkeista. Jos tää hoitomuoto pitää jalat pitempään auki, niin voisin käydä hieronnan sijaan kerran kuussa tuossa. No täytyy miettiä ja kattoa, että miltä jalat oikeasti tuntuu tulevilla lenkeillä ja onko tästä mulle parempi apu, sitä kun ei nyt vielä ees tiiä…

Tuosta painosta muuten vielä. Sanoin tiputtavani sitä tässä kesäkuun aikana. No maanantaista on lähtenyt 2 kiloa, mutta harmittavasti kyllä vain nesteitä. Nimittäin paino on tasan sen verran mitä se oli kolme viikkoa sitten. 😀 Ei oo hirveästi ollu  motivaatiota tähän laihduttamiseen. 24,5 on mun painoindeksi eli normaali.

2 kommenttia

  1. Ebba ja Ockra kirjoitti:

    Musta on tullut ihan Back on Track riippuvainen. Mun kauluri on loman ajan ollut töissä ja nyt oon ihan jumissa. Ihanaa siis päästä maanantaina töihin. ;D

    Ufoilulta kuulostaa tuo LPG-hoito, mutta pääasiahan on, että se toimii. Toivotaan siis pitkä kestoisia tuloksia.

  2. Ninni kirjoitti:

    Laitoin juuri sille sun tutulle mailia, että löytyykö kokoa M. Nimittäin tuo S on mulla kokeilussa ja se on liian pieni, palautan sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.