Hae
Ninnin energianurkkaus

Uimaan lasit ja lakki

Tänään on ollu neljäs lepopäivä, ja huomenna onkin sitten ohjelmassa jo lenkkiä. Nimittäin sen verran hyvä olo on jo nyt. Huomenna saankin ne mun tukipohjalliset, joten eiköhän sitä illalla pidä käydä ne testaamassa. 🙂

Viime viikko näytti siis tällaiselta:

Meen opettelemaan vähän uintitekniikkaa torstaina, ja sitä ennen tarvisin oikeasti uudet kunnon uimalasit. Ei ne kalliit tarvi olla, mutta eipä mun nykyisistä Speedoista ole mihinkään, kun vettä tulee sisään koko ajan. Mä luulin, että nuo oli uudemmat kuin mitä sitten vissiin oikeasti ovat, malli on Eclipse. Ostettu kokeilematta, kun ei silloin tajunnut, että niitä pitäis kokeillakin. Nyt kävin Intersportissa, eikä siellä ollu kuin Speedoja, eivätkä mitkään niistä tuntuneet hyviltä!

Sitten toinen mitä vissiin tarvisi, olisi uimalakki. En oo koskaan sellaista omistanut. En oo nähnyt tarvetta sellaiselle lyhyt hiuksisena ja harvoin uimassa käyvänä, ei oo tarvinnu kloorin kulutustakaan miettiä. Onko niissä jotain eroja, vai onko ihan sama millaisen ostaa? 😀 No tottahan niissä oikeasti eroja, mutta millaisia, täytyy googlettaa..

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Mää oon kans uimalakeista ihan pihalla, mutta onnee etsintään kuitenkin! =D

  Uimalasien ostamisesta luin joskus semmosen vinkin, että kun niitä kokeilee liikkeessä niin niiden pitäisi pysyä ainakin jonkin aikaa silmissä vaan painamalla ne siihen ilman, että se lenksu on pään ympärillä. Tiiä sitten onko oikee vinkki, mutta silleen mää ostin yhdet ja ne olivat hyvät.

 2. Laura kirjoitti:

  Jos jotain uimalakkivinkkejä saatte niin jakakaa ihmeessä. Mää tarttisin kyllä ehdottomasti lakin, jos aion uida. Muuten mun blondi pööki on hetkessä vihree ja tukka on muutenkin silmillä koko ajan.

  Tsemppiä uimakouluun 🙂

 3. Ebba ja Ockra kirjoitti:

  Hei mähän oon uimaopettaja kurssin käynyt ( kukaan ei halua tietää, kuinka kauan sitten 😉 ). Voitais mennä yhdessä uimaan. 😀 Sinä uit ja minä lillun lasten kanssa lämpöisissä altaissa. 😀

 4. Ninni kirjoitti:

  Jaanaba, mä luin kans jostain tuollaisen vinkin ja sitä käytin eilen Intersportissa käydessäni. Tänään kävin Supersportissa ja sieltä jäi uimalasit ja -lakki käteen. Lasit oli myös Speedon, mutta eri malliset kuin eilen sovittamani.

  Laura, jos vinkkejä tulee, niin jaetaan. Ostin tänään jonkun lakin, kerron tarkemmin minkälaisen, kun saan kuvattua ja kirjoitettua. 🙂

  Ebba ja Ockra, ootko?! 🙂 Selvä! Sä saat neljä vahdittavaa, kaksi omaa ja kaksi meiltä. ;D Itse asiassa oon miettiny, että ottaisin tytöt hallille mukaan mun uinnin ajaksi, mutta en viitsi jättää niitä yksin altaaseen, koska eivät osaa vielä uida ilman kellukkeita.

 5. Kipa kirjoitti:

  Uimalakeissa en oo huomannut suuria eroja. Speedon lakit on ainakin mun mielestä hyviä. Ite käytän usein sellasta long hair cap:a (Speedon, hiuksille enemmän tilaa), mutta sä et varmaan sellaista tarvitse, et ihan peruslakki käy.

  Uimalasit taas löytyy sopivat vaan kokeilemalla. Sellaiset, missä nenäkappaletta pystyy säätämään myös, on todennäköisempää saada sopiviksi. Tosin on mulla muutamat lasit, joissa nenäkappaletta ei voi säätää ja toimii nekin, kunhan se etäisyys on sit just oikea.

 6. Ninni kirjoitti:

  Kipa, mä teinkin eilen löytöjä! Uudessa postauksessa kuva! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.