Hae
Ninnin energianurkkaus

Varustepäivitystä

Nyt on hetkeksi aikaa uusia varusteita, alkaa rahat loppumaan. 😉 Tai meinasin saada slaakin visalaskun saatuani. 😀 Maksellaan se nyt ensin pois, vaikka kuinka tarvisisinkin syksyksi jotain pyöräilykamppeita, tai lähinnä jotain pitempää ja sopivaa takkia sitä varten. Pitkät trikoot ja pyöräilyhousut pystyy laittaa päällekäin, sormikkaat voin heittää pyöräilyhanskojen päälle ja muita juttujakin pitää vaan kehittää.

Mutta siis eilen kulutin rahaa, tokikin vain yhteensä 25 euroa (3,90€ alennusta), uimalaseihin ja -lakkiin. Toisesta liikkeestä löytyi Speedon valikoimaa lisää, ja sieltä löytyi sopivat lasit. Uimalakkeja ei täällä ollu paljon, mutta otin vaan jonkun. Tällaiset lähti matkaan, toivottavasti on nyt hyvät:

Kävin eilen juoksemassa uusien tukipohjallisten kera. Tuntuivat tosi jänniltä, ihan kuin ylimääräisiä möykkyjä olisi kengissä. Juoksin 7,26km (avg 6:08 min/km ja 162) ja tuntui tosi kevyeltä ja hyvältä. Sykkeet olivat flunssan jäljiltä vähän korkealla vielä, mutta ne eivät kuitenkaan tuntuneet. Kävelin kilsan alle ennen kuin lähdin juoksemaan. Oon juossut viime aikoinan vaan hiekkateillä, oikeastaan vaan kuntoradalla, mutta eilen juoksin pätkän myös asfaltilla. Lopetin kilometriä ennen kotia, koska jalkapohjissa alkoi pohjalliset tuntumaan. Siis varsinkin tuon oikean (jossa tuo penikkavaivakin on ollu) jalan sisäreuna siitä kaaren kohdalta. Näin parhaaksi lopettaa, ettei tuu uusia vahinkoja. Mutta olin tosi iloinen tuosta lenkistä! Päälle vielä puolisen tuntia heiluttelin kahvakuulaa.

4 kommenttia

 1. Ammi kirjoitti:

  Otsikon nähdessäni ajattelin, että nyt oot ostanut uudet pyöräilykuteet, kun niistä vasta oli puhetta. Mutta sulla riittääkin noita lajeja, joihin tarvii varusteita 🙂

 2. Ninni kirjoitti:

  Ammi, Voi oliskin ollu! 😀 Juuri tulin pyöräilemästä, ja juoksutakki kyllä vähän kiristi hartioista. Muutenkin oli vähän hakusessa koko pukeutuminen. Ja tarvin oikeasti myös pyöräilyhanskat, ei ihan ollu tähän hätään hyvä tuo mun sormikkaat+pyöräilyhanskat(sormet näkyvillä) -yhdistelmä.. ;D

 3. Ammi kirjoitti:

  No niin, tää on nyt yli 300 € köyhempi… Vaan saa syksy jo melkein tulla!

 4. Ninni kirjoitti:

  Ammi, äkkiä kuvia blogiin! Odotan mielenkiinnolla mitä ostit!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.