Hae
Ninnin energianurkkaus

Ongelmasta toiseen

Oon vissiin jonkinlaisessa kierteessä. Yksi ongelma aiheuttaa toisen. Nyt taisi nimittäin olkapäähän syöty tulehduskipulääkekuuri aiheuttaa ruokatorven tulehduksen. Tänään siis todettiin refluksiesofagiitti kovien polttojen syyksi. Kuukauden kuuri Nexiumia ja toivottavasti sitten menee taas pitkään ennen seuraavaa kertaa! Ja toivottavasti tämän tulehduksen loputtua myös sykkeet laskee.

3 kommenttia

 1. Ammi kirjoitti:

  Minä oon kans kerran saanut jotain vastaavia ongelmia ibuprofeenista. Aivan karseeta! Tosin vika taisi olla ennemmin mahan puolella, kun siellä oli se poltekin. Johon ruoka auttoi, mutta pienenkin ruoka-annoksen jälkeen olo oli kuin 3 x liikaa jouluruokaa syöneellä. Paranemisia sulle 🙂

 2. Päivikki kirjoitti:

  Toipumisia! Malta nyt levätä.

 3. Ninni kirjoitti:

  Ammi, joo ei nää kivoja juttuja ole. Mitä pikemmin saa lääkettä, sen nopeammin se tehoaa. Kiitos!

  Päivikki, kiitoksia! Joo, nyt on pari lepopäivää ollu, joten eiköhän taas saa lähteä matkaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.