Hae
Ninnin energianurkkaus

Sisulla vk-kymppi

9 tunnin yöunien jälkeen aamupäivä meni vain notkuessa. Iltapäivällä siivoamista ja sen jälkeen pikaisesti salille. Tällaisella helteellä ei paljon muita salilla näkynyt.. Aikaa mulla ei ollut kauaa, ja teinkin enemmän treeniä ylävartalolle kuin alavartalolle. Yritin vahvistaa olkapäätä erilaisilla nostoilla pienillä painoilla.

Eipä oo ennen tullu otettua kuvaa salilla. 😉 5kg painolla olkapään vahvistamista.

Seuraavaksi oli vuorossa uintitekniikkatreeni. Se meni paremmin kuin viime kerralla, mutta hengityksen kanssa on nyt tosi suuria ongelmia. Jostain kumman syystä nenän kautta menee vettä sisään. Tein paljon kaikenlaista ilman hengitystä. Käsivedot ja liuku onnistui tosi kivasti, tai ainakin luulen niin. 😀 No siltä tuntui, kun tuli jonkinlainen oivallus, että tämä on käsilaji, eikä potku. Potkut tuli sitten vaan jotenkin sinne, eikä niin kauhean nopeeseen tahtiin kuin ennen. Parempi fiilis siis jäi kuin edellisestä kerrasta! Normaalia vapaauintia en vaan jotenkin pystynyt uimaan tuon hengitysongelman vuoksi. Tytöt oli mukana hallilla, ja meni tosi kivasti. 🙂

Illalla lasten mentyä nukkumaan lähdin vielä testaamaan vk-vauhtia. Tai lähinnä sitä, että jaksanko juosta ees kymppiä. Tuntui kyllä tosi raskaalta ja kutosen jälkeen aioin luovuttaa. Sain kuin sainkin kasaan 10 kilometriä, josta olin tosi tyytyväinen! 10.01km, 56:24, 5:38min/km, avg 175, max 187. Tällä hetkellä tuntuu todella, todella epätodelliselta, että pystyisin kahta tuntia puolikkaalla alittaa. Yritän vain aatella, että ehkä levänneenä. Nyt jälkeenpäin sattuu myös vähän ruokatorven seutuville, kuuri ei ole vielä täysin tehonnut. No meni miten meni, eipä noita kilometrejä oo kauheasti kertynyt. Jyväskylään olen nyt lähdössä juoksemaan, ja mies lähtee huoltojoukkoihin. Saatiin lastenvahti ja varattiin hotellista huone, ja ollaan la-su kaupungissa. 🙂

GFG-dieetti ei oo ihan pitäny paikkaansa. Mun on ollu pakko lisätä hiilareita. Tämän päivän liikuntojen jälkeen pistelin kunnon iltapalan.. 😉

Gluteeniton valmispizza. Palauttavaa.. 😉

Viikko 34

5 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Aah, hieno salikuva. Salikuvat jotenkin inspiroi mua aina.

  Ja vielä hyvä vauhtikymppi, munkin tekis mieli mennä kokeilemaan, että miten vauhdikkaasti se kymppi mulla menee.

 2. Kirsi H. kirjoitti:

  Kyllä varmaan jaksat alle kahteen sen puolikkaan. Sun on pakko noilla treeneillä 😉 tai muuten mä en pääse edes maaliin. Epäilyttää, pääsenkö edes…

  Mainiota juoksukeliä Jyväskylään!

 3. Ebba ja Ockra kirjoitti:

  Jee taas mä löysin osion, mihin voin osallistua sun treenaamisessa…pizzaa! ;D

 4. Ninni kirjoitti:

  Jaanaba, voithan sä kokeilla, jos tuntuu, että selkä sen kestää. Mutta jos vähänkin epäilet, niin kokeile syksymmällä, ettei tuu takapakkia. 🙂

  Kirsi H, sulla on niin hyvät pohjat, että maaliin pääset ihan varmasti! Voi kun voisinkin olla varma omasta juoksusta, mutta jos kilometrejä on tullut noin vähän ja kaikki vähäiset lenkit on 10km tai alle (ainoastaan yksi 16km), niin ei hyvältä vaikuta!

  Kattelin juuri, että keli Vaasassa ja Jyväskylässä näyttää samalta. 🙂

  Ebba ja Ockra, ja tänään taas osallistut koirien lenkittämiseen. 😉

 5. Outi kirjoitti:

  Tosiaan minä muistinkin tämän kuvan, mutta en tajunnut, että se oli samasta kohdasta eri suunnasta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *