Hae
Ninnin energianurkkaus

Tekniikkaopissa

Kävin pt Lauran (hänen, johon hallilla viikko sitten törmäsin) uintiopissa eilen ja kyllä taas tuli monta hyvää vinkkiä ja korjausta mun uintiin. Pääsin jo muutaman kerran 20 metriä vaparia, jee! 😉 Sen jälkeen vaan kerta kaikkiaan loppuu happi, veden vettä sisään tai jotain muuta hengitykseen liittyvää. Jos puhallan pelkästään nenän kautta ulos, niin en saa keuhkoja tyhjäksi, jos taas puhallan suun (ja nenän) kautta, niin nenän kautta menee vettä sisään. Hankalaa! Mutta eteenpäin koko ajan, se jos mikä on hyvä!

Olin hirmu tyytyväinen tuo tunnin jälkeen, koska tuntuu, että eteenpäin taas mentiin. Käyn nyt muutaman viikon yksin treenailemassa ja sit taas Lauran kanssa päivittämässä tilannetta. Triathlonkoulu starttaa sitten torstaina 29.9.

Illalla kävin vielä juoksemassa. 7.74km, 50:14min, 6:29min/km, avgsyke 153, max 168. Tämä sai luvan olla viikon viimeinen juoksulenkki ennen puolikasta. Aattelin nyt vain levätä kolme päivää. Uskon, että siitä on enemmän hyötyä kuin haittaa.

Elokuulle kilometrejä tuli loppujen lopuksi 95. Ei siis oikeasti paljon, mutta nythän vasta pääsin kivuitta juoksemaan. Vitosen lenkkejä oli aika monta. Tänä vuonna olen pystynyt kivuitta juoksemaan vain helmi- ja maaliskuussa. Eli kun kuukausia on 8, niin vain 25%! Todella huonosti.

3 kommenttia

 1. Ebba ja Ockra kirjoitti:

  Hiljaa hyvä tulee! Treenaa nyt vain niin, että jalat pysyy kunnossa.

  Koirien kanssa lenkille?

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Varmaan parempi olla uintiopetuksessa yksin kuin kaksin kun opettajan on paljon helpompi keskittyä yhteen oppilaaseen.

  Hyvää puolikasta! =)

 3. Ninni kirjoitti:

  Ebba ja Ockra, yritetään kovasti! 🙂

  Jaanaba, kuinkahan vaan koulussa, kun oppilaita on ainakin 15.. No toiset tarvii opetusta enemmän kuin toiset. Mä tarvin nyt jotenkin taas alusta alkaen käsiopetusta, kun tuo olkapää meni. Mutta ei muuta kuin vaan uimaan pari kertaa viikossa, eikö sitä sillä opi.. Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *