Hae
Ninnin energianurkkaus

Erilaista tankkausta

Tässä on mun dropit tälle viikolle. 😉 Toivottavasti nämä auttaa, nimittäin meillä töissä suurin osa on kovassa flunssassa. Välillä saa vähän niiskuttaa, joten kaikkeni teen, etten tuu kipeäksi. Vielä tästä puuttuis se, että Tiina joutuisi jättää juoksun väliin polven vuoksi ja mä flunssan.
Alla Berliinin sääennustus sunnuntaille, viime viikolla luvattiin vielä +10 – +15 astetta ja vesisadetta. Jos mä saisin valita, niin ottaisin mieluummin vähemmän asteita ja vähäisen vesisateen kuin kaksikymmentä astetta lämmintä. Toki startti on klo 9, joten muutaman tunnin pääsee alle 15 asteen lämpötilassa. Toki ennustus ehtii vielä muuttumaan monta kertaa..

3 kommenttia

 1. Ammi kirjoitti:

  No on sulla dropit 😀 Toivottavasti saat noilla pidettyä flunssan kaukana poissa.

  Muuten, kun jossain aikaisemmassa postauksessani ihmettelin, että kun mun blogikirjoitukset ei päivity muiden listoille, niin nyt blogger näyttää dissaavan näitä sun kirjoituksia :/

 2. Laura kirjoitti:

  Jeah, mää huomasin kanssa, että ei Ninnin jutut päivity munkaan blogin reunaan jostain syystä, ihme homma!

  Hyvältä näyttää kyllä keli, toihan olis aika ihanne, varsinkin jos on pilvessä aurinko.

 3. Ninni kirjoitti:

  Ammi ja Laura, tää blogger on kyllä välillä tosi kummallinen. Välillä tuntui, että mitkään blogit eivät päivittyneet kunnolla sivupalkkiin ja juttuja jäi lukematta. Käytin sitten bloglovinia, että pysyin kärryillä päivityksistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.