Hae
Ninnin energianurkkaus

Terveisiä Berliinistä!

Torstaina starttasimme klo 9.15 Seinäjoelta kohti Helsinki-Vantaata. Toisen tankkauspäivän kunniaksi pysähdyimme Ideaparkkiin pizzalle ja irtokarkkeja ostamaan. Matka sujui hyvin ja aikataulussa. Airberlinin lennolla Mika Häkkinen istui edessämme. Berliiniin päästyä saimmekin Mikan nimmarit. 😉

Hotellimme Holiday Inn Berlin City Center East on upea. Huone ja palvelu ensiluokkaista.

9h yöunien jälkeen lähdimme shoppailemaan Alexander Platzille. Löysin itelleni ihanat ruskeat saappaat. TV-tornista kävimme katsastamassa Berliinin kaupunkia laajemmalti. Olimme sopivaan aikaan, eikä tarvinnut jonottaa. Tornista poistuessa jono oli ulko-ovelle asti, ja tänään jopa 20m ulkopuolella.

Berlin Vital -expossa kulutimme aikaa 2 tuntia. Se oli todella iso ja näytteelleasettajia oli paljon. Ostimme molemmat spibeltin.

8h jalkojen päällä tekivät jalat ja itsemme väsyneiksi, ja nukuimmekin 2 tunnin päikkärit. Illalla sitten uni tulikin vasta klo 23.30. Vipa tankkauspäivä, ja ekan kerran ei ole tankkauksen jälkeen ähky. Onko se sitten hyvä vai huono, sen näkee huomenna..

Tänään olemme käyneet Branderburger Torilla ja juutalaisten muistomerkillä. Ihmisiä oli todella paljon juoksulenkillä, ja itelle tuli ihan epäonnistunut fiilis. 😉 Ajelimme riksakyydillä alkuperäiselle Berliinin muurille, jota oli 200m jäljellä.

Tästä se muuri ennemmin meni..

Juutalaisten muistomerkki
200m oikeaa ja alkuperästä muuria.

Tuliaiset, caprimalliset trikoot sekä shortsit (Tiina osti samanlaiset shortsit) jäivät käteen Alexa-ostoskeskuksesta. Huomiselle on luvattu 20 astetta lämmintä ja aurinkoa pilveettömältä taivaalta, joten otamme riskit ja laitamme uudet shortsit jalkaan. On mulla lyhyet trikootkin mukana, mutta ne nousee ikävästi, joten toivon, että nää on paremmat. Ehkä sisäreidet pitäisi saumojen hinkkaamisen varalta teipata tai rasvata, mutta mistä sellaisia saa enää tähän hätään.. Naurettiin vaan, että selluliitit hölskyy.. 😀

7 tuntia kulutettiin tänäänkin Berliiniä ja kauppoja kierrellen, mutta ei ihan niin paljon kävely kuin eilen. Silti jalat ovat väsyneet ja jalkapohjat arat. Tiina lupaili niitä hieroa myöhemmin tänään.

Tää ampelmann on ihana!

Ajoissa nukkumaan ja klo 5:30 ylös. Kuudelta pitää syödä aamupala, kun ysiltä on startti. Hotellilta menee lähtöpaikalle puolisen tuntia.

Hyvillä mielin ja ilman paineita huomenna juoksemaan. Toivottavasti jalat eivät ole liian väsyneet ja yleensäkin kestävät. Lämmintä on luvattu, joten juoda pitää! Sen verran mitä olemme Berliiniä nähneet, niin reitti tulee olemaan upea! 🙂

Kaikenlaisia eväitä..
Juotukin on!
Nämä päälle karttaa lukuunottamatta.
Kiitos Tiinalle kuvista!

13 kommenttia

 1. Ebba ja Ockra kirjoitti:

  Täällä ollaan hengessä mukana. Mukavaa reissua ja onnistunutta juoksuelämystä!

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Tsemppii, eikö ollutkin muuri hieno nähtävyys?

 3. Pia kirjoitti:

  Pajon tsemppiä juoksuun, pidä hauskaa!

 4. Kipa kirjoitti:

  Tsemppiä kovasti!

 5. PeeKoo kirjoitti:

  Tsemppiä täältäkin. Siellä on pari työkaveriakin myös juoksemassa.

 6. Ammi kirjoitti:

  Onnea matkaan!

 7. Päivikki kirjoitti:

  Mitenkähän lie mennyt? jännällä juttuja ootellaan, vaikka en tsemppiviestiä kerennyt laittaa… vähän huonosti oon viihtynyt tietsikan ääressä.

 8. Laura kirjoitti:

  Hauska väliraportti ja hyvinhän se oli mennyt, kurkkasin tuloksetkin jo 🙂 Kisaraporttia odotellessa!

 9. Ninni kirjoitti:

  Kiitos naiset!! Juuri saavuttiin Suomeen. Se oli elämäni vaikein juoksu. Toisaalta paras taistelu. Koskaan ei ole jalat ollut tällaisessa kunnossa: lantio ja polvi tulessa. Kirjoittelen huomenna tai ti tarkemmin.

 10. Outi kirjoitti:

  Onnea onnea ja kisaraporttia odotellen. 🙂

 11. Ammi kirjoitti:

  Sinäkin ihastuit Ampelmanniin 🙂

 12. Ninni kirjoitti:

  Ammi, joo! 🙂 Todettiin, että sellaiset pitäis olla Suomessakin. 😉

 13. Ammi kirjoitti:

  Tästä oli ihan tällä viikolla juttua Kalevassa: http://www.kaleva.fi/uutiset/voisiko-oulun-liikennevaloissa-vilkkua-toripolliisi/913019 Nettijuttu on tynkä, mutta lehdessä oli kuva Ampelmannista. Olikohan se sitten tän päivän lehti, jossa ajatus tyrmättiin. Kuulemma Suomi on sitoutunut liikennevaloissa eurooppalaiseen käytäntöön ja mitään poikkeavia liikennevalomiehiä ei voi olla. Ihan tylsää.

  Löysittekö te sen Ampelmann-kaupan? Se oli muistaakseni jossain Alexander Platzin lähellä. Tai onhan niitä varmasti Berliinissä muitakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.