Hae
Ninnin energianurkkaus

Yhtä pyörää nyt vaan..

Sunnuntaina kävin uimassa ja juoksemassa ekan kerran Berliinin maratonin jälkeen. Juoksu tuntui ihan hyvältä muuten, mutta kurkkuun vähän sattui ja sykkeet oli siitä syystä normaalia korkeammalla. Oikean jalan ulkoreuna (jonka takia mun piti linkuttaa pahastikin maratonin jälkeen) tuntui oudolta, ja jälkeenpäin se oli vähän ärtynyt. Tänään se on ollu kuitenkin taas normaali. Rauhassa siis juoksun aloittamisen kanssa, ettei tuu takapakkia.

Mä en muuten tykkää yhtään käydä uimahalleissa. Mua inhottaa se bakteerimäärä lattioilla. Kävelen aina varpaillaan suihkutiloihin ja siitä takas pukuhuoneeseen. Jalat desinfioin sillä desinfiointisuihkulla hyvin. Suihkutiloissa on kamala määrä hiuksia ym. likaa lattioilla. Siis kertakaikkiaan vaan niin yäk!

Pyöriä oon taas surffaillu koko illan, samoin kuin eilisenkin.. Ei varmaan mikään muu auta siihen pyöräkuumeeseen kuin pyörän ostaminen. Mittailin ’pyörämittoja’, ja laitan ne tännekin muistiin:

Measurements
——————————————-
Inseam:                74
Trunk:                 61
Forearm:               29
Arm:                   60
Thigh:                 58
Lower Leg:             49
Sternal Notch:         134
Total Body Height:     165

Cube Acid 2012 kiinnostaa. Siitä oikea koko olisi varmastikin 16″. Siinä on Shimanon 10-vaihteinen voimansiirto. Uusi kymppi on kuulemma toiminaaltaan paljon täsmällisempi ja huoltovapaampi. Keula on Rock Shox Recon TK Air, ja vaihteisto Shimanon Deorea. Paino 12,8kg.

Specialized RockHopper Comp 2011 kiinnostaa. Keula on Rock Shox Recon Silver, vaihteistona Deore/SLX. Tästä vaan ei välttämättä ole kokoja, jos on uskomista muutamiin suomalaisiin nettisivuihin.

Sitten kun näitä on aikansa surffannu, niin tää Kauramoottorinkin mainitsema Radon pesee tämän hintaluokan pyörät mennen tullen. Radon ZR Team 7.0. Keulana on Rock Shox Reba ja vaihteisto Shimanon SLX/XT. Painokin kilon vähemmän, 11,6kg. Tämä pitäisi tilata Saksasta, mutta uskallanko tilata ekaa maastopyörääni Saksasta ilman koeajoa.. Suomessa näitä välittävä firma on seuraavat pari päivää kiinni, eikä ainakaan vielä ole vastannut eilen lähettämääni sähköpostiin.

Löysin yhden ihan hyvänkuuloisen käytetyn Canyonin Grand Canyon AL 8.0. Siinä on keulana Rock Shox SID, joka käsittääkseni on hyvä. Vaihtajat Shimano Deore XT. Ostaako siis tämä hyvä käytetty vai saman hintaluokan uusi pyörä?!

5 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Pyörät ne vaan mielessä pyörii. Mulle on toitotettu monestakin suunnasta, että kannattaa koeajaa muutamaa pyörää ennen kuin ostaa kun niissä on eroja.

  Silti ulkomailta tilaaminen houkuttaa. =)

 2. Anonymous kirjoitti:

  Canyonissa on kyllä laadukkaat osat mm.kiekot ja painokin selvästi alhaisempi:)

 3. Ninni kirjoitti:

  Jaanaba, varsinkin kun ekaa kunnon maastopyörää on ostamassa, niin tilaaminen ulkomailta mietittää vielä enemmän.

  Anonyymi, oikeassa olet! 🙂 Silti se on käytetty ja uusi on aina uusi..

 4. Jaanaba kirjoitti:

  Sullahan on uusia kuvia tossa sivun yläläidassa. Hienoja. =)

 5. Ninni kirjoitti:

  Jaanaba, piti taas vaihtaa, kun kyllästytti. Haluaisin siihen oikeasti jotain kuvia uinnista ja pyöräilystäkin, mutta ei oo..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.