Hae
Ninnin energianurkkaus

Yhdistelmätreeniä

Tiistaina kävin vielä bloggauksen jälkeen juoksemassa 7,5km. Milli oli taas mukana, mutta sillä oli kyllä surkea päivä. Ei ollut liukasta, ei ollut kuuma (satoi vettä ja tuuli lujaa), en juossu lujaa, ja silti se laittoi jarrut päälle ainakin kymmenen kertaa. Että kun meni hermot, ku toista ei yhtään huvittanu ja ite olisin halunnu vaan äkkiä kotiin.

Tänään oli ohjelmassa 1,5 tunnin maastopyöräily ja siihen päälle 5 kilsan vk-lenkki juosten. Lähdin poikkeuksellisesti lenkille jo valoisaan aikaan klo 17.15. Kiersin Kyrkösjärven ja poikkesin siitä välillä kiertämään Jouppiskan kuntorataa ja kiipesin ’vuorenkin’ päälle.

Jouppilanvuoren näköalat

Kyrkösjärven lenkki on n. 15km pitkä, ja aika tasaista maastoa. Toisella puolella järveä tuli vähän kylmäkin, kun tuuli kovasti. Onneksi kuntoradan mäet lämmittivät reisiä kivasti.

Kyrkösjärven lenkillä pitkospuita oli ehkä 0,5km, ja ne olivat märät ja liukkaat!

Kotiin päästyä pyöräilykengät pois jalasta ja lenkkarit tilalle, ja menoksi. 5km vk-sykkeillä, olihan raskasta. Mutta kahden tunnin treeni tuli tehtyä ja nyt on hyvä mieli! 🙂

20.10. pyöräily 29,74km, 1:33:40, 19,1km/h, avgsyke 147, max 170.
20.10. juoksu 5,00km, 27:20, 5:27min/km, avgsyke 173, max 184.

Rakas mieheni on huolehtinu mun turvallisuudesta ja ostanut mulle pyörään valon, jonka saa helposti käsin irti ja vaihdettua toiseen pyörään. Lisäksi taakse laitettava punainen valokin oli kotiin ilmestynyt. Sitä vaan en oo vielä ehtiny pyörään laittaa. Maantiellä sitä ainakin tarvii, jos on vähänkin hämärää!

Tämä kuva on Hallilanvuoren päältä viime lauantailta.
Vähän näkyy kaupunginvaloja alhaalla, ja mun uusi lamppu!

Ja mähän omistan heijastinliivin, joka on pimeällä aina päällä. Ja on ollu päällä maantieajossa ihan aurinkokeleilläkin. Tässä todiste, vaikka vain kuntoradalla ajoinkin.

Turvallisuus ennen kaikkea!

Yksi kommentti

  1. niobe kirjoitti:

    Sain haasteen ja pistän vahingon kiertämään 🙂

    http://niobiumia.blogspot.com/2011/10/homppahaaste.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.