Hae
Ninnin energianurkkaus

Aikataulutettu viikonloppu

Piti suunnitella viikonlopun ohjelma tarkkaan, kun ohjelmaa oli melkoisen paljon. Perjantaina mies oli poissa, kävin muksujen ja koirien kanssa metsälenkillä. Sen jälkeen uimahallille muksujen ja kälyn kanssa, joka vahti muksuja (lähinnä siis poikaa) lastenaltaassa mun tekniikkatreenien ajan. 🙂 Lopuksi lilluin vielä lasten kanssa altaalla..

Lauantaina heräsin klo 7.40 ja totesin kellon olevan jo tosi paljon. Väsytti, mutta jos aion tehdä treenin ennen Lohjalle lähtöä, niin ylös olis noustava. Vaatteet päälle ja menoksi kymmenen minuuttia myöhemmin vesisateeseen. Juoksu oli jotenkin tosi raskasta ekat kuusi kilometriä, ja sitten vähän helpotti. Niin henkisesti kuin fyysisestikin. Oli kiva lähteä pimeään ja vesisateeseen, nähdä kaupungin heräävän, ja palata valoisalla ja kuivalla kelillä takaisin kotiin. Sitten kamat kasaan.. Tungin autoon kaksi muksua, yhden koiran, maastopyörän ja muutaman laukun. Mahtui vaan! 😀
Lohjalla illalla vielä serkkuni ja Nanon kanssa pururadalla, oli kiva kävely! Muksut jäivät leikkimään.. Sunnuntaina aamulla pentunäyttelyssä, sieltä Tampereelle. Siskolla oltiin klo 13.50, jätin muksut sinne (Nano jäi Lohjalle kasvattajaryhmään) ja siitä Ylöjärvelle treeneihin puoli kolmeksi. 
Opin muuten uuden asian levyjarrullisesta pyörästä. Jarruja ei kannata painaa, kun pyörät ovat irti. Jäävät kiinni. Niin kävi takajarruille, mutta onneksi miehet olivat ystävällisiä ja saivat renkaan paikalleen. Mullahan ei mitään työkaluja itellä ollut. Vuorossa oli alkulämmittelyn jälkeen 8x minuutin mäkivetoja. Huh, että oli rankkaa ja ihanaa! ;D Pyöräilyn päälle uinnin tekniikkatreeniä. Kaitsu kellotti 50m ajan. Pullikset jalkojen välissä ja rauhallisilla käsivedoilla altaan toiseen päähän ja takaisin, mulla meni aikaa tasan minuutti. Ja samalla uin pisimmän matkani vaparia!!
Treenien jälkeen hakemaan muksut ja matkalta vielä Nano kyytiin. Kotona ysiltä illalla! Olipas tehokas viikonloppu! 🙂 Uusi viikko alkoikin sitten uinnilla ja kuntosalilla. Mies on to-pe reissussa, joten siirrän varmaankin torstain treenin keskiviikolle. Vaikka keskiviikkona on kampaaja, eikä huvittais heti sitä tukkaa pilata. 😉

Flunssan jälkeistä elämää…

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Tosiaan aikamoinen tilaihme se sun autos. =D

  Mäkivedot oli kyllä aika parhaita vaikka tosi HUH!

 2. terpu kirjoitti:

  Kannattaa vaikkapa iskeä joku pahvinpala tms.. niiden levyjarrujen väliin aina kuljetuksessa tai jos otat muuten kiekot irti. Kerran itsekin olen taistellut toisiinsa kiinni jumiutuneiden jarrujen kanssa ja toista kertaa en sitä halua tehdä. Tosin nyt meillä on kohta vuoden verran ollut henkilöauton sijaan pakettiauto, joten tuota kuljetusongelmaa ei ainakaan enää ole 🙂

 3. Laura kirjoitti:

  Aika hyvin sitä ehtii jos taikka kun vaan haluaa 🙂

  Mää uuvuin jo pelkästä lukemisesta.. Enpä muuten tiennyt tommosta asiaa levyjarruista, miks ne sillai jämähtää?

 4. Kipa kirjoitti:

  Tuli elävästi mieleen se kerta, kun kävin kampaajalla ja se halus jostain syystä laittaa mun hiukset sitten nätisti leikkaamisen jälkeen. Yritin vähän toppuutella, mutta niin vain oli tukka tosi hyvin kerrankin sen matkan, jonka kävelin kampaajalta uimahalliin, eli noin puoli tuntia… Hyvin oot treenannu ja kehittyny uinnissa selvästi.

 5. Kaisa kirjoitti:

  Siis mä oon kans huomannu ton kampaaja-asian! Kampaajan laittamista hiuksista ei ehdi nykyään ikinä nauttia pitkään kun menee jo treenaamaan… pitäis varmaan aikatauluttaa kampaajat aina niin että on edessä lepoa 😉

 6. Ninni kirjoitti:

  Mä oon muka tänne jo kerran kommentoinut, mutta kommenttia ei näy missään.. :/

  Jaanaba, hyvin sain kyllä kaiken tarvittavan mahtumaan. Mutta kyllä sellainen teline katolle olisi vaan hyvä. Ainut vaan, että mietin yletynkö laittamaan pyörää sinne… 😀

  Laura, täytyy vain tarkkaan välillä suunnitella. 🙂 Ne jarrut eivät jää ihan kiinni, mutta aukeavat vain niin vähän, että se renkaassa oleva rengas ei mahdu sinne väliin. Vaikea selittää, kun en tiedä noiden oikeita niiä.. Mutta joka tapauksessa rengasta ei saa paikoilleen, ja ne jarrulevyt täytyy saada auki kunnolla.

  Kipa, mun tukka oli hyvin 1,5h ja sitten lähdinkin pyörälenkille. 😀 Jotenkin on helpompi saada tunteja kasaan, kun niitä kertyy muustakin kuin juoksusta. Mutta aikaahan tää vaatii, mutta motivaatiota riittää! 🙂

  Kaisa, tuo onkin hyvä idea! Ei muuta kuin jatkossa kampaaja-aika lepopäivälle. 😀 Ensin hierojalle ja sitten kampaajalle. 😉
  Terpu, todella hyvä vinkki! Täytyypä seuraavalla kerralla tehdä noin. Meilläkin on pakettiauto tai itseasiassa 9 hengen pikkubussi, josta on otettu vipa rivi penkkejä pois ja näin ollen kyytiin mahtuu kuusi ihmistä ja koirille jää hyvä tila. Mutta tuolla Touranilla tulee paljon, paljon halvemmaksi reissata tuota väliä, joten ajan sillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.