Hae
Ninnin energianurkkaus

Lepoviikko tulee tarpeeseen

Oon todella tyytyväinen mun treenimäärään, oon nyt pari viikkoa pystynyt noudattamaan ohjelmaa täysin. Viime viikolla jopa täydet 100%. Tunteja tuli yli 11, kun vähennetään päivittäiset koiralenkit. 🙂 Mä oon nyt kirjannut tän kuun treenit myös treenit.net-sivustolle, josta näkee hyvin toteutuneiden harjoitusten prosentit lajeittain.

Viikko 43

Jotenkin tämä ohjelma on mennyt hyvin jakeluun myös perheelle. Ensin tytär kysyi tänään, että mitä mulla on ohjelmassa. Kuntosali-vastauksen saatuaan totesi, että aatteli uimista. Teki vissiin mieli uimaan. 😉 Samoin mies kyseli vähän myöhemmin, että olikos mulla ohjelmassa muuta kuin puntti tänään. Mä puolestaan oon motivaatiota täynnä! 🙂

Olin ensimmäistä kertaa lauantaina Aquaplussan porukkalenkillä mukana. Varauduin siihen, että vk-lenkki siitä tulee. 😀 Ja niin tulikin. Halusin myös nähdä, että kuinka jaksan ja halusin vähän testatakin itteäni, vaikka en tiedä onko kolmen tunnin vk-lenkistä mitään hyötyä. ;D Yritin pysyä miesten perässä, mutta ylämäissä ei vaan kertakaikkiaan pysyny. Ei oo reidet ihan yhtä täynnä lihasta, eikä kunto samaa tasoa. 😉 Pari tuntia mukana pysyinkin, kun miehet välillä himmailivat vauhtia ja keräsivät sillä porukan kasaan. Parin tunnin jälkeen heidän nostaessa kunnolla vauhtia tiputtiin me loput kyydistä. Lenkin keskisyke oli 161, ja maksimisyke 197. 😀

Sunnuntaina puolestaa meillä oli ohjelmassa yllärinä kuntotesti. Vähän tuntui edellisen päivän pyöräily reisissä.  🙂 Kuntotestin jälkeen treenattiin tekniikkaa Edenin altaassa, ja taas tuli yksi oivallus siihenkin! Tuuli otti kuvia, ja mä nappasin ne blogiini täältä.

Kyykkyyn ylös hypyn kanssa. Otti muuten reisiin! Kuva: Tuuli /Aquaplus

Tangossa 8,5kg. Kuva: Tuuli / Aquaplus

Kellutaan. Kuva: Tuuli / Aquaplus

Nyt kyllä tuntuu ainakin punnerrukset yläkropassa, lihaksia särkee. Aika vähän on tullut unta viime viikolla, ja varsinkin viime yönä vain kuusi tuntia. Joten tänään on väsyttänyt, ja tuntuu, että lepoviikko tulee kyllä tarpeeseen. Nimenomaan ansaittu lepoviikko. 🙂

2 kommenttia

  1. Jaanaba kirjoitti:

    Kivoja noi sun perheenjäsenet, =D.

    Nyt mua alko jännittämään maastopyöräporukkalenkit. En varmaan ikinä uskalla mukaan. =) Voisko olla joku hitaitten porukkalenkki?

    Hauskat kuvat. =P

  2. Ninni kirjoitti:

    Jaanaba, ei ne porukkalenkit niin pahoja oo. 😉 Oli toki puhetta, että pitäis oikeasti jakaa porukka kahteen ryhmään, että tulee myös ajettua pk-alueella..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.