Hae
Ninnin energianurkkaus

Uin 150 metriä!

Olipa kerran kevyen viikon torstai, jolloin ohjelmassa oli tunti juoksua ja tunti uintia. Ja mua ei yhtään huvittanut treenata. Sain itteä kuitenkin niskasta kiinni, puin juoksuvaatteet päälle ja ajoin uimahallille. Ei muuta kuin 10km vauhtikestävyys lenkille. 10km taittui ajassa 57:53 ja keskisyke oli 172. Tarkoittaa 5:47 min/km keskivauhtia, mikä puolestaan tarkoittaa 15 sekunttia huonompaa vauhtia kuin viime maaliskuussa vastaavalla lenkillä. Silloin keskisyke oli 176. Pisti muuten vähän ärsyttämään, että miten en ole voinut kehittyä 8 kuukaudessa yhtään. :/ Kesälläkin juoksin kympin tuntiin pk-sykkeillä. Keskivauhti oli jotain 5:55 ja sykkeet 160, se oli eka pk-sykkeillä juosta kymppi tuntiin.

Mietin vielä skippaavani uinnin, mutta kun hallilla olin, niin ei muuta kuin altaalle. Kaksi rataa oli varattu kilpauimareille, joten radat olivat aika täynnä. Tein tekniikkatreenini, ja uin loppuun yhteen menoon 150 metriä! Kyllä, vähän hienoa! Lähtökohtahan on se elokuun 5m.. 😀 150 metrin jälkeen lopetin, koska tunsin itteni väsyneeksi, enkä halunnu jatkaa uintia huonommalla tekniikalla. Uinnista jäi siis kaikinpuolin tosi hyvä fiilis! Sitten vielä koirien kanssa lenkille, niin tulihan tälle päivälle taas liikuttua.

Lenkin jälkeen hain vielä lähikaupasta (klo 22 asti auki) jäätelöä palkinnoksi treeneistä, kun jossain välissä lenkkiä sellaista itselleni lupasin. 😉

5 kommenttia

 1. terpu kirjoitti:

  Jee, hyvähyvä Ninni! Aika hienosti on uinti parantunut 🙂

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Samat liikunnat koirineen päivineen oli mulla. =) Tottakai.

  Hyvä toi sun uinti. Uinti on kyllä kivaa.

  En mää usko, että sun juoksu on mitään takapakkia ottanut, kyllähän sykkeet ja olot on varmaan välillä vähän eri kuin ehkä ennen.

  Musta tuntui, että itse menin selkeesti matalammilla sykkeillä kuin aikaisemmin, että hyvä päivä oli sen suhteen ja seuraavalla kerralla voi olla taas eri asia.

  Hyvää loppuviikkoa!

 3. Ele kirjoitti:

  Sä oot mun idoli! Mäkin haluaisin urheilla monipuolisesti. Pitäisikin haastaa itseni tekemään jotakin muuta kuin mihin on tottunut.

 4. Laura kirjoitti:

  Niin siihen vaikuttaa kyllä niin kaikki! Ja mistä tiiät kuinka lujaa olisit mennyt, jos nytkin keskisyke olis ollut 176 eikä 172+ Siinä on vissi ero! 🙂 En siis myöskään usko, että juoksu on huonontunut.

  Upeeta toi uinnin kehitys kyllä!

 5. Ninni kirjoitti:

  Kiitos Terpu, oon kyllä iloinen uinnista! Aluksi tuntui, että en ikinä opi. 😀

  Jaanaba, samoilla mennään! 😀 Harmittaa vaan, kun nuo sykkeet ei oo oikein samoja olleet kuin keväällä ja kesällä. Toki en ole paljon juossut.. Mukavaa loppuviikkoa sinnekin!

  Ele, vai mä sun idoli?! Sä oot mun! 😉 Uusissa asioissa kehittyy kyllä nopeasti. 🙂

  Laura, neljän ero sykkeessä on kyllä huomattava, mutta ei ainakaan suurta kehitystä oo tullu, kun kovin paljon lujempaa ei olisi millään. Mutta kiitos tästä, täytyy uskoa, ettei ole huonontunut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.