Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 44

15.06. näin: 10.03km, 59:41, 5:56 min/km, avg 160, max 172
06.11. näin: 15,91km, 1:45:29, 6:37min/km, avg 160, max 173

Eli tuossa on kesäkuussa juostuna pk-kymppi alle kutosen vauhtia. Tässä on torstaina juostu vk-kymppi..
03.11. näin: 10,01km, 57:53, 5:47 min/km, avg 172, max 183

Voin kertoa, että samalla sekä harmittaa että ihmetyttää. Missä on menny vikaan?

Kevyt viikko on ohi. Tarkoitus oli lauantaina maastopyöräillä 2-3 tuntia ja tänään sunnuntaina käydä uimassa tekniikkatreeni. Ja kun näin ei tapahtunu, niin nyt mua harmittaa. Kyllä voi olla pöljä.. 😀 Itse asiassa eilinen suunnitelma vauhtui koko perheen mukavaan kylpyläreissuun, ja tarkoitus oli tänään sekä pyöräillä että uida. Loppujen lopuksi nuo juoksusykkeet mietityttää sen verran, että lähdinkin Häjyjen kanssa Kyrkkärin kierrokselle tänään klo 9. Lisää siis juoksua. Sitten kotiin, vaatteiden vaihto ja pikatankkaus ja pyörän päälle. Pyöräilin Ylistaroon sukulaisille, ja muu porukka tuli perästä. Tarkoitus oli mennä vielä illalla uimaan, mutta kun olin saanut syötyä ison lautasellisen pastaa, niin kello oli jo viisi, ja uimahalli menisi kuudelta kiinni. Uiminen jäi välistä, toki sen verran väsynytkin olin, että eipä oikeastaan haittaa.

Tämän kevyen viikon tuntimäärä oli ohjeen mukaan 6-7, ja mulla tuli tällä viikolla oikeita treenitunteja 6h 51min, josta uintia 1h 55min, pyöräilyä 1h 43min, juoksua 2h 43min ja kuntosalia 30min. Vapaapäiviä tuli kahden sijaan neljä (ma kuntosalin tein ti), mutta tunnit tuli tosiaan kuitenkin täyteen.

4 kommenttia

 1. niobe kirjoitti:

  Ei tuosta välttämättä kannata päätellä mitään. Ehkä alkukesästä sattui tosi hyvä päivä, onnistuneet ”tankkaukset”, kroppa virkeä ja muutenkin kaikki ihan putkeen. Sitten taas nyt on energiat olleet heikolla tai väärässä kuun asennossa, kroppa muutenkin väsynyt kaikista muista reeneistä ja .. sellaista sattuu? Ihan varmasti kuntosi ei ole ainakaan huonontunut, en suostu uskomaan!

  Kyllä se siitä <3

 2. Ninni kirjoitti:

  Niobe, kyllä sä oikeassa oot ja eihän tuo oikeasti mikään iso ongelma oo. 😉 Harmittaa vaan, kun kehitys on ollu juoksuvauhdin suhteen niin hyvää, ja nyt sitten ei ollakaan menty puoleen vuoteen eteenpäin.

  Mulla irtoaa limaa tosi paljon lenkeillä. Kuten tänäänkin sain niistää ja sylkeä urakalla. Kurkku tuntuu tukkoiselta, että mietin onko se flunssa vielä kokonaan mennyt ohi. Siis muuten ei mitään ihmeempiä, mutta liikkuessa limaa irtoaa ja pitää juoda, että saa kurkun auki. Siis se tuntuu sellaiselta limatukkoiselta, ei kipeältä.

  Ja mitäpä niillä vauhdeilla oikeasti on merkitystä, pääasia, että liikkuu! 🙂 Kyllä ne lukemat joskus sieltä alaspäin tulee.

 3. niobe kirjoitti:

  No sano muuta! Ja mun kokemus juoksusta on just sellainen, että se ei ole kovin kiitollinen laji. Aluksi edistyy nopsaan kun kroppa oppii uuden jutun. Sen jälkeen kehitys on toooodellla hidasta, vaikka mitä tekis. Ja siis sama pätee ulkonäköönkin. Juoksu on muokannut kroppaani hitosti, mutta hiiiiitaasti. Esim mahalöllö entisen elämän läskien ja raskausten jäljiltä, kyllä se roikkuva nahka katoaa, mutta siis se ottaa vuosia! Ei lähe parissa kuukaudessa, vaikka kilot lähtiskin..

  Tärkeintä on vaan ettei anna periksi ja jatkaa, vaikka välillä junnaiskin.

 4. Jaanaba kirjoitti:

  Täysin samaa mieltä kuin niobe.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.