Hae
Ninnin energianurkkaus

Kuutamouinnilla

Lähdettiin tänään tyttöjen kanssa uimaan halliin, olin uinut 40 minuuttia, kun klo 18.55 tuli kuulutus valojen sammumisesta ja kuutamouinnin alkamisesta. 25 minuutin ajan uin sitten hämärässä! Ihanaa!! 🙂 Enpä ole ennemmin tuollaisessa ollut, enkä tiennyt tästäkään. Toki ihmetteli valoheittimiä uimahalliin tullessa, mutta ei tullut mieleenkään niiden liittyvän kuutamouintiin.

Alussa tein tekniikkatreenin ja sitten pullisten kanssa. Hallissa oli taas perjantai kunniaksi ihanan vähän porukkaa, ja sainkin uida yksin omalla radalla. Kun hallin valot sammui, ja punainen, vihreä, keltainen ja sininen valo syttyi ja musiikki alkas soimaan, niin tulihan tunnelmaa. Sitä paitsi en nähnyt enää altaan pohjalla olevaa laastaria ja pampulaa, enkä kelluvia langanpätkiä, hiuksia ym yököttäviä juttuja.

775m oli pullisten kanssa takana, ja 225m jäljellä, kun olkapää naksahti. Ei menny paikoiltaan, mutta lähellä oli. Uin vielä 25m, mutta se oli niin rajoittunutta, että näin parhaaksi lopettaa. Yllättävästä lopetuksesta huolimatta uinti oli onnistunut. Ainoastaan alun lautauintia tuntui jotenkin hankalalta, epäluonnolliselta.

Kuva kännykällä, ja lasista heijastuu yläkulmaan ylimääräisiä valoja ja ovia..
Eikä valoheittimien valotkaan näy punaisen heijastusta lukuunottamatta.
Uimahallissa vois olla aina näin hämärää! 🙂

2 kommenttia

  1. Jaanaba kirjoitti:

    Hui tota sun olkapäätä, onneks vaan säikäytti. =)

    Täällä meillä päin on uimahalleissa kynttiläuinteja, jossa halli on melko pimeenä ja kynttilät palaa.
    Joo hämärässä hallissa on kiva uida.

  2. Kirsi H. kirjoitti:

    Oho aika rajun näköistä tuolla hallissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.