Hae
Ninnin energianurkkaus

500m uinti

Tänään oli ohjelmassa uida joko 500m tai 1000m pullisten kanssa. Mä päätin valita lyhyemmän matkan ihan siitä syystä, että oon vielä niin aloittelija. Enkä oo tonnia putkeen vielä koskaan uinut. Uin ensin 250m hissukseen alkulämppäriksi, ja sitten 500m vaparia pullisten kanssa. Aikaa meni 10:53. En tiiä onko se hyvä vai huono aika, mutta mä oon tosi tyytyväinen. Itse asiassa, jos katsoo uinticooperin rajoja, niin mä olisin uinu erinomaisen tuloksen. 🙂 31-vuotiaan erinomaisen raja on 495 metriä 12 minuutissa. Toki mulla oli pullikset, en tiiä kuinka paljon ne vaikutti..

Mä menin ja repsahdin tänään kesken työpäivän. Kyllä harmitti jälkeenpäin. 🙁 Pari viikkoa sitä kestikin. Jos nyt keräis ittensä kasaan, eikä välittäisi tästä ja jatkaisi karkkilakkoa!

Muutin blogin ulkonäköä eilen. Onko liian musta? Mä tykkään mustasta väristä, enkä osaa olla sen suhteen niin kriittinen. 😉

6 kommenttia

 1. Kaisa kirjoitti:

  Hyvä ulkonäkö on blogilla! Ja vaihtelu virkistää myös 🙂

  Tsemppiä karkkilakkoon, yritän itekin kattoa syömisiä ja kyllä on välillä vaikeeta! Mut jos painais vähän vähemmän nii osi vähemmän raahattavaa joka ylämäen päälle ensi kesän kisoissa 😉

 2. niobe kirjoitti:

  Mä tykkään sun blogin ulkoasusta tosi paljon, koska on noita sun omia kuvia, jotka on ihania ja piristäviä! Ehkä tämän leipätekstikentän itse laittaisin niin päin, että olisi valkoinen tausta ja musta teksti. Jotenkin se olisi omalle silmälle helpompaa.

  Mun tekisi myös kovasti mieli uimaan, odottelen Aaltoalvarin remontin valmistumista. Keväällä kävin jonkun verran. Ihan mummorintaa periaatteessa uin, 1-2km kerrallaan. Kaveri on tavattoman nopea siinä lajissa, se ui aina kolmanneksen enemmän. Mulla vaan ei ollut sellaista intohimoa kehittyä siinä lajissa, että olisin jaksanut tekniikkakouluun mennä. Ehkäpä sitäkin voisi joskus harkita 🙂

 3. Jaanaba kirjoitti:

  Voihan repsahdus! No oikeesti ei haittaa mitään jatkat vaan lakkoa jos siltä tuntuu.

  Me ollaan kyllä hyvin tasaväkisiä näissä urheiluissa, sanoisin. =)

 4. Kipa kirjoitti:

  Kyllä sun aika on uintitekniikkaa vasta opettelevalle hyvä olkoonkin, että se on pullarilla uitu. Itsehän olen nopeutunut kolmessa vuodessa tonnilla tollasen 9 minsaa ajasta 26 minuuttia(ilman pullista), joten usko pois, että kun sitkeesti jaksat vääntää, pääset vielä vaikka kuinka lujaa 🙂

 5. Ninni kirjoitti:

  Kaisa, kiitos! Tuo on niin totta, vähemmän raahattavaa mäen päälle. 😉

  Niobe, onko tuota valkoista tekstiä vaikea lukea? Jos joskus on mahdollista ja halua mennä tekniikkakouluun, niin mene ihmeessä. Mutta jos ei oo motivaatiota sitten käydä hallissa tarpeeksi usein sen jälkeen, niin sit se on turhaa. 🙂

  Jaanaba, älä muuta sano! Katoinkin sun aikaa, samoissa mennään. Se on kiva!

  Kipa, mieletön parannus! Vau! Varmasti siis omakin vauhti vuosien saatossa paranee, kun vaan jaksaa takoa.

  ~~~~~~~

  Niin, ja siitä syystä muuten mulla jäi tuo uinti vaan puolen tunnin mittaiseksi, kun mulla oli mennä olkapää pois paikoiltaan. Onneksi ehdin reagoida ajoissa, eikä mennyt. Se kuitenkin vaikuttaa heti tekniikkaa, joten mun mielestä sen jälkeen ei kannata jatkaa vaparilla.

 6. Hanne kirjoitti:

  Hyvä on uusi ulkoasu blogissasi ja hienosti on uinti siulla sujunut-hienoo ja onnea! 🙂
  Ei yksi repsahdus maailmaa kaada-välillä on herkuteltava, minun mielestä.. 😉
  Laitoin siulle muuten spostiin kutsun lukemaan tuota miun hölmöö blogia, jos siuta kiinnostaa 😀 Se voi olla vähän sekava (ulkoasultaakin, miulla on tosi kehnot atk-taidot:/), mutta siellä se nyt on 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.