Hae
Ninnin energianurkkaus

Kevyen viikon jälkeen jouluviikkoon!

Niinpä taas vierähti yksi viikko ohi, ja samalla triathlonkoulun syksy on ohi. Uskomattoman nopeasti meni 2,5 kuukautta! Paljon tuli opittua asioita, suurimpana tietenkin uinnin oppiminen. Edelleen paljon on opittavaa, suurimpana tietenkin uinti. 😉 Mutta siis tästä on hyvä jatkaa vuosi loppuun, ja tammikuussa taas uudella innolla. Intoa ja motivaatiota kyllä piisaa! 🙂

Eilen oli valmennustiimin ja triathlonkoulun yhteiset duathlontreenit Pirkkahallissa, ja tykkäsin! Todella mukava treeni, siltikin vaikka viimeisenä olinkin. Halusin tarkkaan noudattaa sykeohjeita, ja viimeisenä hitaasti taapersin. Jälkeenpäin kellosta kattelin, niin en mä kuitenkaan ihan hitaasti juossut, kun vauhti oli vk1:llä ollu 5:30 min/km. Se vaan tuntui niin hitaalta, kun suurin osa meni kierroksella ohi. ;D

Viikko 50:
Pyöräily 4h 39min
Uinti 2h 45min
Juoksu 2h 12min
—————–
Yhteensä 9h 36min

2 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    No joo, ei kovin hidas vauhti kyllä 😀

    Minkämoinen toi duathlooni oiekin oli? Juoksu/pyöräily/juoksu?

  2. Ninni kirjoitti:

    Siinä oli pyöräilyä ja juoksua vuorotellen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.