Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikkoyhteenveto

Viikon 51 liikkumiset:

Juoksu 2h 38min
Uinti 2h 35min
Pyöräily 2h 31min
Voima 38min
——–
Yhteensä 8h 22min (+ hieronta 1h 30min)

Aika tasainen viikko kaikkien kolmen lajin välillä. 🙂 Mä en laske mun liikkumisiin koirien ulkoilutuksia enkä lihashuoltoa. Koiralenkkejä en laskekaan, koska ne on yleensä tosi rauhallisia ja muksutkin ehkä mukana. Ainoastaan lasken, jos koira on ollu mukana mun kanssa juoksemassa tai sitten oon tehnyt tehokkaan kävelylenkin pururadalla. Mutta sitten tuo lihashuolto, esim. hieronta ja venyttelyt. Kuuluuko ne laskea?

Surffailin yks päivä aikani kuluksi märkäpukuja ja triathlonasuja. Mitkä ovat yksiosaisen ja kaksiosaisen triathlonasun hyvät ja huonot puolet?

7 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Kisakäytössä mulla on nykyään vaan yksiosainen tri-asu. Pysyy paremin paikalla märkkärin alla ja märkkäriä riisuttaessa ja on muissakin lajeissa jotenkin ryhdikkäämpi. Ainut huono puoli jonka keksin on, että pissalla on hitaampi käydä. 🙂

  Muutamat erilliset tri-housut ja topitkin kaapista löytyy, ne on tätä nykyä lähinnä duathlon-treeneissä käytössä.

 2. Ninni kirjoitti:

  Kiitos Johanna kommentista! 🙂 Heh, mulla tuli just tuo pissalla käyminen mieleen. ;D Mutta hyvä tietää, että sä oot yksiosaisen kannalla. Kaksiosaisesta aattelin, että paitaa voi joutua nykimään ja housuja nostelemaan. Yksiosaisen pitää vaan istua sitten hyvin, että on miellyttävä päällä. 🙂

 3. Hanne kirjoitti:

  Ensinnäkin onneks siulle ei käynyt pahemmin tuossa pyörälenkillä! Ihan nous karvat pystyyn, just ton kaatumisen takia en hirveesti uskalla talvisin pyöräillä..=/

  Hyvä että otit puheeksi nuo triathlonasut ja märkkärit, itse olen pohtinut ihan samoja asioita!!

  Sain tilattua tänään vihdoin itelleni pullarit(tosin miulla ei ole vielä hajuakaan miten niitä käytetään=/) ja jeeee, kävin myös sit ostamassa sen rcx5:n gps sensorilla :)Heti tuli motivaatiota lisää tuleviin harkkoihin ;D

 4. Jaanaba kirjoitti:

  No hö, mulla oli jo mieleinen triathlonasu katottuna, mutta eipä tullut mieleenkään toi pissaamisjuttu. Se kyllä on iso miinus tommosessa haalarissa mulle. Silti kaksosainenkaan ei oikein nappaa.

  Pitäis päästä jonnekin kokeilemaan niitä.

 5. Kipa kirjoitti:

  Mä oon käyttänyt kaksiosaista. Tai siis oikeastaan oon käyttänyt tri-pöksyt+ hihaton pyöräilypaita yhdistelmää (voi tutkia blogista). En oo joutunut nykimään paitaa, eikä oo ollut mitään ongelmia, kertaakaan en oo muistanut edes, että vaatteet on päällä 😉 Oon niin armoton ennen kisaa vessassa ravaaja (pahimmillaan saatan käydäö 10 kertaa…), että yksiosaisen kanssa palais käämi. Uimakisoissa ainakin menee uikkareihin hermo ihan täysin. Ensi kesälle mulla on alesta hommattu tri-toppi valmiina oottamassa niitten pöksyjen seuraksi.

 6. Jaanaba kirjoitti:

  Mulla on kyllä kans toi sama ongelma kuin Kipalla, vessassa ravaaminen ennen kisaa. Kyllä nyt tarttee ihan vakavasti harkita kaksiosaista. =) Hyvä Ninni, että otit puheeksi tämänkin aiheen.

 7. Ninni kirjoitti:

  Kipa, taitaa siis olla ihan käyttäjäkohtaista, mistä kukin tykkää. 🙂 Sulta siis pinnat kaksiosaiselle tuon yksiosaisen hitaan riisumisen takia.. Mä meen heti tutkailemaan, että millaista yhdistelmää oot käyttäny. 😉

  Hanne ja Jaanaba, eiköhän me saada hyviä vinkkejä konkareilta!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.