Hae
Ninnin energianurkkaus

Hyvää tätä vuotta!

Niin, se vuosi vaihtui. Hyvää uutta vuotta kaikille! 🙂

Vuoden viimeinen viikko näyttää tältä:
Pyöräily 5h 21min
Juoksu 2h 28min
Uinti 2h
Voima 1h 19min
—————–
Yhteensä 11h 9min

Muutamia otteita tämän viikon menosta.. Ensinnäkin yksi päivä ohjelmassa oli uintitekniikan päälle 10x25m. Aikaa noihin meni 24-26 sekunttia jokaiseen, joten on sitä vauhtia vähän tullut lisää. Ennemmin paras kellottamani altaanmitta on mennyt muistaakseni 27 sekunttiin.

5 kilsan testijuoksukin oli ohjelmassa, ja sen tein tänään. Eilinen meni tupareissa, joskin suht ajoissa kotona (n. klo 01:30) ja aamulla klo 10.30 ylös. Synttärikakun teko loppuun, koirien kanssa lenkille, synttärivieraiden vastaanotto ja sen päälle sitten vielä lenkille. Yhtään ei ollut intoa lähteä vetämään vitosta minkä pääsee, olisin niin paljon mieluummin tehnyt rauhallisen lenkin. Itse asiassa kauhulla luin myös uusinta ohjelmaa, kun tämän kuun lopussa vuorossa on cooper. Yök. No vitosen alle tuli ensin juostua 10 minuuttia lämmittelyä tuolla 4 asteen pakkasessa. Sitten vitonen aikaan 25:36, ja päälle taas verkat. Montaa testivitosta en oo juossut, mutta viime syksynä muistaakseni aikaa meni 26:40, joten nyt meni nopeammin, vaikka tiet oli lumisia ja jäisiä, ja jalassa oli nastalenkkarit. Pitää jatkossa kiertää aina sama lenkki, niin vois verratakin toisiinsa paremmin. Mutta tyytyväinen vitoseen oon, vaikka hyydyinkin lopussa. Se on aina kiva, kun huomaa jossain asioissa kehittyneen.

Facebookin herkuttelulakko-viesti keräsi lopulta yhteensä 118 tykkäystä, eli seuraavan kerran herkkuja (karkit, jäätelöt, sipsit, popcornit, keksit ja pullat) voi nauttia 28.4. Pitkä rasti siis.

Joulukuu puolestaa näyttää tällaiselta. Mun mielestä tämä oli tosi hieno kuukausi!
Pyöräily 20h 37min
Uinti 12h 35min
Juoksu 9h 9min
Voima 5h 7min
—————-
Yhteensä 47h 28min

Talven ensimmäinen lumienkeli metsäautotiellä taskulampun valossa 31.12.2011

3 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Onnittelut parhaasta testivitosesta! =)

  Kyllä se vaan tsemppaa kun kehitystä tulee.

  Mää en kellottanut noita 25 m uinteja, mutta taidan tehdä sen tänään, oon nimittäin ihan kohta lähdössä uimahalliin, että heippa!

 2. Ninni kirjoitti:

  Kiitos vaan! Ilma oli onneksi hyvä, ei ollut liian kuuma. 🙂 Olis ollu kiva juosta tää siellä Aquaplussalaisten kanssa, mutta en viittinyt lähteä ainoastaan sitä varten Tampereelle.

  Seinäjoella on iso digitaalinen kello seinässä, joten siitä katoin 45 sekunnin välein lähdöt ja ajan aina, kun pääsin altaan päähän. Kuis sulla meni?

 3. Hanne kirjoitti:

  Hieno tuo siun vitosen aika!Hyvä sie! Vitsi, pitäs itekkii tempasta ja kattoo miten naisen käy;)

  Voi että miten hyvin immeisillä näyttää kertyvän treenitunteja viikkoa kohti, siullakin 11h! Minun pitäs puristaa vielä 2-3h lisää ja niin kun aiemmin kirjoitit, pyöräilyllä niitä sais helposti..Ei se auta kun alkaa vaan pyöräillä salilla..Kovvoo hommoo on tämä joo!!

  Jaanaballe tätä kautta terveiset: Kiva blogi siullakin! Nyt vasta tajusin käydä tutustumassa joten täällä yksi seuraaja lisää =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *