Hae
Ninnin energianurkkaus

Lepoa lepopäivänä

Tällä viikolla oon ollut jotenkin epätavallisen väsynyt, ja sitä myötä kiukkuisempi. En tiedä johtuuko väsymys siitä, että on ollu vähän sellainen olo, että oon tulossa kipeäksi vai johtuuko se normaalia vähemmästä hiilihydraattimäärästä (herkkulakko)? Toki alkuviikosta oli pari huonosti nukuttua yötäkin..

Joka tapauksessa tämän päivän lepopäivä on ollut fyysisesti todellakin lepopäivä. Nimittäin olen istunut autossa 7 tuntia, ja nukkunut lyhyitä päiväunia useasti siinä aikana. Lähdettiin nimittäin aamusta piipahtamassa kummitytön synttäreillä Etelä-Suomessa, ja tultiin illasta vielä takaisin. 12 tuntia kului reissuun yhteensä, vaikka vain 3 tuntia oltiin perillä.

Kevyt viikko on kyllä tullut oikein hyvään saumaan, ja viikon tunnit jää juuri sopivaan määrään. Yksi kuntosalikäynti jäi alkuviikosta välistä, mutta en edes oo yrittänyt sitä loppuviikosta tehdä.

Aamu alkoi tänään kävelyllä hiljaisessa ja lumisessa metsässä! <3

2 kommenttia

  1. Miia kirjoitti:

    Heippa, linkitän sut omaan blogiini kun täällä käyn aina silloin tällöin.

    Onkohan tuota väsymystä nyt liikkeellä nimittäin mulla on ihan samat sävelet nyt. Viikonlopun urheilut jäi nyt haaveiluksi vaan, koska kumma väsymys vaivaa muakin. Tänään nukuin päikkäritkin ja normaalisti en nuku, vaikka olisinkin väsy. Menen sitten mielummin aikaisemmin nukkumaan.

    Miia

  2. Ninni kirjoitti:

    Miia, linkitä vain! 🙂 Tuli tuosta sun kirjoituksesta mieleen, että olisi varmaan ihan hyvä mitata pitkästä aikaa taas hemoglobiinikin.. Toivottavasti väsy ei ole merkki tulevasta sairaudesta. Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.