Hae
Ninnin energianurkkaus

Trooppisessa ilmastossa

Tein tänään pyörä+juoksu yhdistelmätreenin kotona lasten nukkumaanmenon jälkeen. Traineri ja matto ovat parvella, enkä jaksanut traineria tuoda alas 45 minuutin takia (pitemmillä lenkeillä katon telkkaria samalla, niin tuon sen alas). Parvella on aika lämmin, varsinkin kun varaavassa takassa on poltettu puita..

Pyöräilin ensin siis 45 minuuttia ja sen jälkeen juoksin 5km vk1-sykkeillä. Pulssin Pera on sanonut mulle kerran pyöräergoa tehdessä, että hikoilen harvinaisen vähän. No sen voin sanoa, että kyllä hiki vaan nyt lensi. Ainakin siis aineenvaihdunta lähti liikkeelle. 😉

Viimeinen juoksukilometri tuntui tosi pitkälle. Ja kun lopetin juoksemisen, niin musta tuntui, että pökerryn siihen paikkaan. Niinpä kiipesin portaat alas join puoli litraa vettä (n. 1h 15min treenin aikana oli menny jo 7dl) ja istuin pöydän ääreen alusvaatteisillani lenkkarit edelleen jalassa. Söin rahkaa ja ananasta vauhdilla, ja olokin alkoi helpottumaan. Ainut, että mahalaukku oli sitten niin täynnä, että yökötti. 😀 Suihkun jälkeen vesi oli vissiin mennyt jo mahalaukusta eteenpäin, ku helpotti.

Treeni oli hyvä, mutta enpähän muista koska olisi tullut noin heikko olo. Mä en oo toki koskaan tykänny juosta kuumassa, ja tästä treenistä tuli todellinen trooppisen ilmaston treeni. Vaikka kosteus tuli kyllä pelkästään mun hiestä. 😉

Parven kalustoa

Viikon 1 treenit:
Uinti 3h
Juoksu 2h 35min
Hiihto 1h 52min
Pyöräily 1h 30min
———
Yhteensä 8h 57min

Niin, ja tervetuloa uudet lukijat! 🙂

5 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  I know this site provides quality dependent content and extra
  material, is there any other site which provides these information in quality?
  Have a look at my blog postteenage acne

 2. Anonymous kirjoitti:

  Link exchange is nothing else except it is just
  placing the other person’s web site link on your page at suitable place and other person will also do same in support of you.
  Visit my webloghow to get rid of man boobs

 3. Anonymous kirjoitti:

  Please let me know if you’re looking for a article writer for your site. You have some really great articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some articles for your blog in exchange for a link
  back to mine. Please blast me an email if interested.

  Many thanks!
  My homepageskin lightening

 4. Anonymous kirjoitti:

  Hello! I’ve been following your web site for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from New Caney Tx! Just wanted to tell you keep up the excellent job!
  Here is my web siterox.metlob.com

 5. Anonymous kirjoitti:

  Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital
  to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts.
  Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.
  My weblog :: http://www.saukaynarca.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.