Hae
Ninnin energianurkkaus

1800 porrasta

Eilen oli valmennustiimin ja triathlonkoulun yhteistreenit Pispalan portailla. Portaat oli mulla edessä ensimmäistä kertaa, mutta olipa loistava treeni! Portaat ylös ja kilsan pituinen palautuslenkki. Tavoite oli itsellä mennä portaat viidesti, mutta viidennen kerran jälkeen en tiennyt odottaako muita portaiden yläpäässä vai missä. Niinpä tein vielä palautuslenkin päälle, ja kuudennen kerran tulin sitten portaat kävellen ylös. 🙂

Hiihto 3h 32min
Uinti 3h 15min
Juoksu 2h 13min
Voima 50min
Pyöräily 45min
—–
10h 35min

Tää oli toinen viikko peräkanaa, kun ohjelmassa oleva kuntosalikäynti jäi välistä. Ja lauantain pitkä hiihto ei ollut ihan niin pitkä kuin olisi pitänyt olla. En tykkää tällaisista epäkohdista. 😉 No nyt tehdään kovimmasta viikosta sitten taas kunnon viikko!

5 kommenttia

 1. Ammi kirjoitti:

  Oon kerran treenannut oikein ohjelman mukaan (juoksukoulussa syys-kevät) ja sama juttu, en tykänny yhtään, kun joku treeni jäi välistä. Siksi minä nyt ja edelleen liikun ihan fiilispohjalta. Ja vaan aina välillä haikailen jonkin oikean treeniohjelman perään 😉

 2. Kirsi H. kirjoitti:

  Noita portaita olen ittekkin joskus juossu, aika suositut. Silloin siellä oli mm. Timo Jutila. (joo juoksemassa, eli tästä on aikaa…)

 3. Ninni kirjoitti:

  Ammi, mä kyllä tykkään treeniohjelmasta. Tulee tehtyä oikein! 🙂 Onneksi väliin jäävät treenit eivät ärsytä pitkään. Tällaisessa elämäntilanteessa niitä tulee välillä pakostikin.

  Kirsi H, kuulemma tosi suositut, enkä kyllä ihmettele! 🙂 Vai Jutilan kanssa oot ollu yhtäaikaa. 😀

 4. Ammi kirjoitti:

  Kyllä minäkin toisaalta haluaisin sen oikean treeniohjelman. En vaan tiedä millasen ja mihin lajiin ja millä tavoitteella… Se tavoitteen asettaminen on se pelottava juttu. Koska sitten ahistaa, jos siihen ei pääse tai jos tie on kovin mutkainen/mäkinen. Toisaalta, miksipä tavoitteena ei voisi olla vain liikunnasta nauttiminen sekä liikkuminen monipuolisesti ja oikein, kuten sanoit 🙂

 5. Ninni kirjoitti:

  Ammi, ensin on tosiaan päätettävä laji. ;D Tuohan on oikeasti oikein hyvä tavoite, ei sen tarvi olla mikään kilpailu. Ja aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, ja tavoitteet voivat olla liian kovia. Kun ne ovat realistisia, niin niihin on mahdollista yltääkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.