Hae
Ninnin energianurkkaus

Tulevaa

Meinasin jo ilmoittautua Joroiselle, mutta jäin miettimään sarjaani.. Ensin olin varma kuntosarjasta, mutta trikoulun valmentajakin käski ilmoittautua naisten yleiseen. Silti se kyllä hirvittää. ;D Toisaalta onko sillä käytännössä hirveästi merkitystä missä sarjassa kisaa, yleisessä sitä vaan on vipa ja kuntosarjassa luultavasti ei. ;D Ohjeistus on muuttunut viime vuodesta:

Linkki

Tavoitteena tulee varmaankin olemaan kuuden tunnin alitus. Jos kaikki menee nappiin, niin luulisi sen olevan mahdollista. Tässä nyt on vielä puoli vuotta aikaakin siihen.

Ilmoittauduin myös Aquaplussan järjestämälle training campille. Näitähän järkätään kaksi: harraste ja kilpa. Mä meen tietenkin ensiksi mainitulle. Tähän toki on vielä yli kolme kuukautta aikaa, mutta kiva viikonloppu varmasti tulossa! 🙂

Kehtaanko edes sanoa, että pyöräkuume vaivaa. 😀 Olisi vaan pitänyt kesällä ostaa kunnon maantiepyörä cyclocrossin sijaan. Täytyy vaan yrittää tehdä tuosta nykyisestä rullaavampi ja vähän kevyempi. En vaan ite osaa, joten apuja kyllä tarvin.

3 kommenttia

 1. Hanne kirjoitti:

  Hienoo et oot nyt kuitenkin Joroisille tulossa-jospa siellä mahdollisesti törmättäisi sitten 😉

  Lähetä tuo pyöräkuume tännekin päin! Miula ei oo tällä hetkellä minkäänlaista toimivaa pyörää ja sen kuumeen ois paree kohta iskeä…Ehkä sitä pidättelee se kun hirvittää nuo pyörien hinnat =/ Mut pakkohan se on hommata…

  Ootko muuten päässy lukemaan miun blogia? Siellä on nyt jotain häikkää ollu tuttujenkin mukaan ettei pääsis kirjautumaan, näinkö se pitää sit laittaa vaan julkiseksi =)

 2. Ninni kirjoitti:

  Hanne, ehkä me siellä sitten törmätään! 🙂 Osta multa tuo cyclo, että saan uuden. 😉 Oon päässyt lukemaan, mutta en pysty kommentoimaan.

 3. Hanne kirjoitti:

  No höh!?! Pitää taas käydä tsekkaamassa asetuksia.. =/

  Jaa-a, vai ois pyörä kaupan 😀 Pannaan korvan taakse! 😉 Miun pitää selvittää minkälainen pyörä nyt eis ois ylipäätään hyvä mikä kandes ostaa. Käytetyn ajattelin kuitenkin yrittää saada jostain hommattua =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.