Hae
Ninnin energianurkkaus

Herätyskello soi vapaapäivinä

Yksi viikko on taas päättynyt. Tosi hienosti sain tunteja kasaan, vaikka mieskin oli reissussa ke-illasta pe-iltapäivään. Ensimmäisen kerran ylittyi 12 tuntia.

Tämän viikon kuntosalit ovat olleet todella onnistuneita, hyviä treenejä. Perjantaina kyykyissä loukkasin vähän toista pakaraa, mutta nyt se on jo lähes normaali. Viikon paras treeni taisi kuitenkin olla Jaanan kanssa Ylistarossa lumituiskussa tehty yli kolmetuntinen pyörälenkki. Viimeinen tunti oli kuitenkin vastatuuleen inhottava, ja itellä kyllä loppui energia kesken. Pitää oikeasti keskittyä siihen, että energia pitkillä lenkillä riittää, ja treeni on oikeasti kehittävä. Ostoslistalla on nyt mm. termospullo, nimittäin vesi jäätyi tavallisessa muovisessa juomapullossa ihan täysin. 😀 Edellispäivän salikäynti tuntui reisissä ja persuksessa, ja taisinpa liukkauttakin jännittää, koska selkäänkin sattui. Kyllä oli vaikeaa tulla pyörän päältä pois, mutta toisaalta pieni palauttava juoksu siihen päälle tuntui yllättävän helpolta ja hyvältä! Treeni oli loistava, kiitos Jaanalle seurasta! 🙂

Kyllä mä vähän mietin välillä, että onko sitä ihan pöljä, kun lauantaina lenkin takia kello herätti kuudelta. Olin jo klo 7:20 Jaanalla, ja lenkki olikin ohi yhdentoista jälkeen. Sitten tänään puolestaan kello herätti aamulla 4:45, kun lähdimme koko perhe puoli kuudelta Turkuun koiranäyttelyyn. Onneksi mies ajoi, ja mä sain nukkua. 😉 Neljä tuntia per suunta autossa, ja koko päivä muuten jalkojen päällä. Olimme klo 20:00 kotona, ja vähän epäilin, että kuinka nousevavauhtinen lenkki väsyneenä onnistuisi, mutta sehän menikin kivasti!

Lauantaina taisi muuten tulla uusi ennätys päivän treenimäärään, nimittäin pitkän pyörän ja juoksun lisäksi kävin illalla vielä uimassa (tän päivän treenin tein, kun tänään en ehtinyt uimahalliin) ja tunnin lenkin koirien kanssa lumihangessa reippasti kävellen. Viisi ja puoli tuntia liikkumista, vau! 🙂

Ens viikolla, kevyt viikko, onkin tiedossa tonnin uintitesti, juoksucooper ja hieroja. Mukavia ja inhottavia asioita siis..

Viikko 3:
Pyöräily 4h 2min
Uinti 2h 45min
Juoksu 2h 32min
Hiihto 1h 37min
Voima 1h 30min
—————-
Yhteensä 12h 26min

3 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Hyvä hyvä, melko reipasta touhua 🙂 Mullakin usein viikonloppuisin kello soittelee aamuisin lenkille, ei vaan malta nukkua koko päivää paitsi kuin hyvin hyvin harvoin.

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Terveisiä Meksikosta!
  Tulin täältä hakemaan tuttua liikuntarutiinia lomalla hävinneen tilalle ja sullahan on hyvä meininki päällä!

  Kello mullakin monesti soittamassa urheilujen tähden.

 3. Ninni kirjoitti:

  Laura, mä kyllä viikonloppuisin yleensä nukun sen minkä pystyn. Toki muksut pitää huolta, ettei ihan älyttömän myöhään pysty nukkumaan. Mutta ovat jo sen ikäisiä, että viime aikoina ollaan pystytty nauttimaan miehen kanssa unista ysiin-kymppiin. 🙂

  Jaanaba, kiitos! Nopeasti pääset taas hommaan kiinni. 🙂 Ihanaa, että teillä oli onnistunut reissu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.