Hae
Ninnin energianurkkaus

Sunnuntain aikoja

Se oli sellainen sunnuntai se. Cooperin testi tuli juostua, ja hirveäähän se oli. Suuta kuivaa ja kieli kitalaessa kiinni. Olis tarvinnu juotavaa, oli niin kamala juosta kuivassa sisäilmassa. 2550m tuli tallattua 12 minuutissa. Ei yhtään enempää. Paras tulos oli 3480m, ja huonoin mulla. Erinomainen kunto kuntoilijalle, mutta varmaankin surkea urheilijalle. 😀 En tiiä kumpi mä oon, haluan olla urheilija, mutta tulokset on vielä kuntoilijan. Tästä on siis hyvä parantaa, ja seuraavalla kerralla tulos on parempi! 🙂

Testin jälkeen oltiin uimassa, ja siihen oonkin erityisen tyytyväinen. Lopuksi otettiin pari aikaa. Ensin 50m pulliksilla I-vauhtia aikaan 55 sekunttia, ja vakuuttelin valmentajalle, että uin hiljaa. ;D Hän totesi siihen, ettei kyllä yhtään tarvi miettiä, että oliko tonnin aika oikea vai ei. 🙂 Seuraavaksi 50m pulliksilla II-vauhtia aikaan 50 sekunttia ja lopuksi sama matka III-vauhtia aikaan 42 sekunttia. Hip hei, hyvä minä!! Oon kyllä tosi tyytyväinen tähän uinnin kehitykseen!

En tiiä mitä mä tekisin pyörän kanssa. Ostanko hyvän maantiefillarin ja myyn cyclon, vai ostanko triathlonpyörän ja pidän cyclon? Mielipiteitä?

Tällä viikolle tuli tämän vuoden ensimmäiset venyttelyt, noloa. Mutta tarkoitus on siis vuoden alusta, että kirjaan nekin.

Kevyt viikko 4:
Hiihto 3h 51min
Uinti 2h 10min
Voima 1h 15min
Pyöräily 20min
Juoksu 18min
Lihashuolto 1h 45min (hieroja 1,5h ja venyttely 15min)
————-
9h 39min, josta tehokasta treenaamista 7h 54min

6 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Hienoa hienoa Ninni! =D

  Kunhan parannun niin menen kyllä kans juoksemaan sen cooperin Pirkkahalliin ja raahaan Juhan mukaan tsemppaamaan ja ottamaan aikaa.

  Ihan järkyttävän kovaa on sunnuntaina nopein mennyt, huhhuh!

  Minä ptäisin cyclon ja ostaisin triathlonpyörän.

 2. Ninni kirjoitti:

  Mee ihmeessä kokeilemaan, vaikka kamalaa se on yrittää vetää 12 minuuttia niin lujaa kuin pystyy. Yhtään ei osannu arvioida omia kykyjään. Alunperin oli suunnitelmissa Tean kanssa juosta 9 kierrosta. Tarkoittaa siis 1min 20sek per 300m kierros eli yhteensä 2700m. Sanoin kyllä Tealle ennen juoksua, etten tuu pysymään hänen perässään ja en todellakaan pysynyt! 😉

  Kiitos mielipiteestä! Teen galluppia, ja sen myötä päätöksen. 😉 Vielä kun olis rahaa uuteen, mutta ei.

 3. Elisa kirjoitti:

  Noiden pyörien kanssa pätee sellainen pieni sanonta, että kun antaa pikkusormensa… Parin vuoden päästä sulla on molemmat, älä huoli. Eli ei väliä, kumman hankit ensin 😉

 4. Laura kirjoitti:

  Hianosti meni siis cuupperi, taitaa olla munkin enkka 2550 viime syksyltä. Hoh hoh, jotnekin alkaa usko loppua omaan uimiseen vai vaikuttaako toi maha jo niin paljon, että ei meinaa sitten millään jaksaa. Lättäreitä kokeiltiin viimeks ja niillä pääsikin tosi hyvin ja lujaa, mutta ilman taas ihan plöö. Täytyy ens kerralla kysyä ohjeita siihen matkauintiin.

 5. Ninni kirjoitti:

  Elisa 😀 Näin mä oon vähän uumoillutkin. Se kun tuntuu lähtevän nyt jo lapasesta, vaikka yhtään kisaakaan ei ole takana. 😀 Kiva, kun jätit viestiä. 🙂

  Laura, jaksa hinkata tekniikkaa ja tekniikkaa. Mä sain juuri sunnuntaina lättäriluvan, eli en oo niillä saanu uida kuin vasta nyt, kun tekniikka on vähän parantunut. Pitäisikin käydä ostamassa! 🙂 Mutta tsemppiä, ja toki mahakin vaikuttaa moneen lajiin, kun painopiste muuttuu. Tsemppiä!

 6. Laura kirjoitti:

  En mää siis varsinaisesti ajatellutkaan, että se maha sinänsä niin vaikuttais vaan tää tila yleensä, mutta kuitenkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.