Hae
Ninnin energianurkkaus

Pakkaslenkki

Auto on tehnyt nyt parina päivänä tenän, ja tänäänkin soitin aamulla klo 6.40 isälleni, joka riensi apuun. Mies on nimittäin ollut taas reissussa. Sen takia olen myös joutunut miettimään viikon treenejä vähän uudelleen. Aluksi näytti siltä, että tänäänkään ei uiminen onnistu, kun mies olisi vasta puoli kasi kotona, mutta kiitos lapsenvahdin ja pääsin lähtemään hallille jo puoli seiskalta. 🙂 Altaasta kun ajetaan uimarit jo klo 20 pois.

Pakkasta oli aamulla 30 astetta, mutta nyt illalla enää 23. Niinpä kävin juoksemassa ulkona juoksumaton sijaan. 🙂 Päällä alusvaatteet, kaksi kerrastoa, lyhythihainen paita, shortsit, henkselitrikoot, kahdet sukat, takki, heijastinliivi, kypärälakki, buff, pipo, kahdet hanskat (joista toiset otin parin kilsan jälkeen pois), icebug gaiterit sekä nastalenkkarit. Lisäksi oli vielä reppu selässä, kun vein auton isän työpaikalle ja juoksin sieltä kotiin. Kerrankin vaatetta oli sopivasti, vain aavistuksen reisiä pisteli.

Tammikuussa kertyi tunteja seuraavasti:
Uinti 12h
Hiihto 10h 53min
Juoksu 8h 30min
Pyörä 6h 37min
Voima 3h 35min
Lihashuolto 1h 45min
———-
43h 20min, josta aktiivista treeniä 41h 35min.

3 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  HIeno pakkaskuva, tulee niin mieleen omat pakkasjuoksut ja se tunne kun ripsiin alkaa kertyä jääpaakkuja. =)

 2. Ebba ja Ockra kirjoitti:

  Kiva, että laitoit sukat jalkaan. ;D

 3. Ninni kirjoitti:

  Jaanaba 🙂

  Ebba ja Ockra, no Hennakin tänään sanoi, ettei sulla ollu ees sukkia! ;D No olihan mulla, kahdetkin! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *