Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 5

Viime viikolla tunnit kertyivät seuraavasti:

Pyöräilyä 4h 35min
Uintia 3h 35min
Juoksua 1h 27min
Voima 1h 10min
Lihashuolto 35min
——————
Yhteensä 10h 47min (lihashuollon kera 11h 22min)

Sunnuntaina meillä oli triathlonkoulun ohjelmassa mielenkiintoinen ravintoluento. Oli ihan kiva kuunnella asiaa kestävyysurheilijan kannalta. Paljon tiedän kyllä yleensä ravinnosta, ateriarytmistä, hiilareista ym. diabeteksen kannalta, mutta eri asia on sitten ite toteuttaa samaa. Saamaton olen tässä aiheessa. 😉 Luennon jälkeen oli lihaskuntotesti, jokainen osa-alue oli parantunut marraskuusta! 🙂

Koko syksy on tahkottu suurimmaksi osaksi uintitekniikkaa, ja nyt helmikuussa saimme kolme erilaista uintiohjelmaa. Tänään tein niistä yhtä. Kun pääsin altaalle, mulla oli reilu tunti aikaa uida ja sen jälkeen uimahalli menisi kiinni. En ehtinyt, ohjelma jäi 300m vajaaksi. No nytpä tiiän varata uintiin enemmän aikaa kuin tunnin. Ehkä tämäkin joskus menee tuntiin, mutta ei vielä.

Meillä tää elo on aika mielenkiintoista, tääkin viikko menee melko pitkälle kello kaulassa. Toisille voisi olla stressaavaa, mutta mä tykkään suunnitella ja järjestää, joten mua ei haittaa. 🙂 Tämän viikon treenejä kyllä saa vähän suunnitella, koska mies lähtee huomenna illemmalla (viimeistään seiskalta) reissuun ja tulee torstaina. Huomenna teenkin treenin heti töiden jälkeen ja ke on lepo. Torstaina treeni pitää miettiä sen mukaan monelta mies tulee reissusta. Voi olla, että poljen trainerilla Pikku Kakkosen aikana. 😉 On tullu pyörän päältä kyseltyä läksyjä, kuulusteltua kokeisiin, pelailtua jne.

Myyty! 🙂

3 kommenttia

 1. Hanne kirjoitti:

  Hienoo, että sait pyörän kaupaksi 🙂 Minäkin kerkesin jo mietiskellä josko oisin ostatellu tuota sinun pyörää 😀

  Ja hyvä viikko siula takana! Miusta taas tuntuu että en meinaa saada millään kasaan tuota kymmentä tuntia…Pakkaset vieny mehut =/

 2. niobe kirjoitti:

  Mun urheiluidoli <3

  Jatkakaa!

 3. Ninni kirjoitti:

  Hanne, toivottavasti löydät itelles pyörän! 🙂 Pakkaset ovat kyllä inhottavia, mutta sisä- ja hallipyöräily mahdollisti tunnit kohdilleen.

  Niobe, mun juoksu- ja kroppaidoli! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.