Hae
Ninnin energianurkkaus

10km testijuoksu

Taas on pitäny vähän järjestellä, että ehtii treenaamaan. 🙂 Tänään menin jo kuudeksi töihin, että pääsen lähtemään kahdelta ja ehdin sekä juosta että uida. Nimittäin mies lähti työreissuun (palaa lauantaina) ja mun piti olla kotona klo 16.30. Lähdin siis kahdelta, vaihdoin vaatteet ja ajoin auton uimahallin pihaan. Siitä 10 kilsan juoksuun, sykkeet piti olla vk1. Aikaa meni 55:41min, johon olen ihan tyytyväinen. Keskivauhti oli siis 5:34 min/km, ja keskisyke puolestaan 167 (mun vk1-alue on 160-170). Pohkeissa kyllä vielä tuntui, joko sunnuntain Pyhäjärvijuoksu tai eilinen hieronta, tai molemmat.

Juoksun jälkeen pulahdin altaaseen, ehdin uida 50 minuuttia, josta osa tekniikkaa ja osa lättäreiden ja pullisten kanssa. Tuntui, että vajoan altaan pohjaan. Eikä uinti kulkenut ollenkaan. Kädet olivat vielä palautumatta eilisestä hieronnasta, sen verran kokonaisvaltaisesti niissä tuntui. Tiistain uinnissa ei tuntunut ollenkaan, joten hieronnan vika. Mä olin toki aika tukossa, selkää ja käsiä myöden. Jopa rintalihakset ja olkapäät, mitkä yleensä eivät ole. Lättärit syynä?! 😉 Niin, ja kotona olin klo 16.31, ja ehdin viedä miehen viideksi lähtöpaikalle.

Mutta eipä olisi tämän päiväinen järjestelykään onnistunut, jos ei olisi liukuvaa työaikaa ja jos miehellä olisi erilainen työ. Nimittäin nyt pääsin lähtemään ajoissa ja mies pystyi hakemaan pojan hoidosta (= lähtemään aikaisemmin töistä), että tämä onnistui. Aika uskomatonta, että olin tuohon aikaan päivästä jo tehnyt kaksi treeniä. Oliskin aina noin, eikä treenit iltamyöhään.. 🙂

Tuli mieleen, että märkäpukukin pitäisi hommata. Mutta mistä ja minkälainen, niin siinä taas miettimistä..

Yksi kommentti

  1. Hanne kirjoitti:

    Vaan eikö olekkin jännä miten paljon sitä kerkee tekemään kun kunnolla suunnittelee ja sit vaan pistelee menemään 🙂 Hieno kympin suoritus siulla ja tuo teidän viikon takainen pyhäjärvijuoksu-wautsi:))) Ihan harmittaa kun täällä päin ei järjestetä mitään tollasta saati että ois asiaankuuluvaa seuraa jossa vois oikeesti treenata ryhmässä! Onskit 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.