Hae
Ninnin energianurkkaus

Viivalle, jos pystyy

Vähän muuttelin viikon treenejä niin, että torstaille kuuluvan pitkän juoksun vaihdoin trainerilla polkemiseen ja lasten mahatautien takia tuli pakollinen muukin muutos. Mutta siis aattelin, että huomenna 50 kilsan hiihdossa löytyisi enemmän potkua jaloista pyöräilyn kuin pitkän juoksun jälkeen. Jos ei fyysistä, niin psyykkistä ainakin. 😉 Aion siis mennä kokeilemaan pitkää hiihtoa, jos ens yönä mahatauti ei kaada petiin.

Tiistaina hiihtäessä totesin, että sukset lipsuu niin pahasti, että jotain niille pitää tehdä, ettei mulla mene ihan hermot. Niinpä hain ne tänään Supersportista huollosta. Toivottavasti ovat huomenna hyvät. Ei mitään paineita huomiselle hiihdolle, mutta vipa en halua olla. ;D

Ens viikosta alkaen mulla on kolmisen viikkoa kaksi sykemittaria käytössä yhtäaikaa. Voi olla vähän koomisen ja hifistelyn näköistä, mutta osallistun taas yhteen Polarin testiin. Kivaa! 🙂

3 kommenttia

 1. Hanne kirjoitti:

  Nyt eikun vaan bodia, sporttia ja tsemppistä huomiseen ihan hirrrveesti!! :)))

  Hiihtokuulumisia odotellen 🙂

 2. Jaanaba kirjoitti:

  Onnea ja menestystä hiihtoon! =)

 3. Ninni kirjoitti:

  Hanne ja Jaanaba, kiitoksia! Klo 10 on startti, ja tunnin päästä ois tarkoitus mennä ilmoittautumaan ja paikan päälle. Mihinköhän oon oikein lupautunut! ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.