Hae
Ninnin energianurkkaus

Kasiviikko, ja satulan vaihto?

Viikosta eniten jäi mieleen tietty lauantain hiihto, mutta myös duathlon-treeni Pirkkahallissa. Vaikka vähän hiihto painoikin jaloissa, niin silti sain treenistä kaiken tarvittavan irti. Treeni oli loistava! 🙂 Ja nuo kimppatreenit, ne on niin mukavia!

Kokeilin ISM Adamo Road -satulaa (kirjoitin jo ”lestaa”, mutta kun kukaan ei ymmärrä, niin korjasin! :D) treenin päätteksi yhden triathlonpyörän päällä, ja se kyllä tuntui tosi hyvältä. Oiskohan se hyvä pitemmälläkin matkalla ja maantiepyörässä, ettei olisi toosa tuusana? ;D Googlasin ja toinen kehuttu satula on Selle Italia Lady SLR Gel Flow, se näyttää hienommalta. 😉

ISM Adamo Road (kuva)

Selle Italia Lady SLR Gel Flow (kuva)

Juoksua tuli viikolla vähän, kun korvasin yhden juoksulenkin pyöräilyllä.

Hiihto 5:30
Uinti 3:30
Pyörä 2:38
Kuntosali 0:40
Juoksu 0:32
——–
Yhteensä 12:50

8 kommenttia

 1. Paju kirjoitti:

  Minulla on toi Sellen satula mustana. Hienouden lisäksi se on täydellinen. Vaihdettuani tuon satulan olen voinut luopua kaikista ”vaippahousuista”, ilman toosan vastalauseita 😀 Suosittelen!

  Omani tilasin http://www.chainreactioncycles.com/ Tuolta sai satulan suht. edullisesti, mutta sieltä ei kai kannata tilata mitään mitä niillä ei ole paikalla.

  Pieni ryppy meidän rakkauteen tuli nyt talvella, mutta onneksi senkin sai ratkaistua satulan hupulla.

 2. Arja L. kirjoitti:

  Minulta löytyy molemmat. Adamo triathlonpyörässä ja Selle maantiepyörässä. Adamo on mielestäni pelastus ja täydenmatkan pyöräosuus menee kevyesti kisa-asulla. Mutta se on herkästi liian leveä. Joku sanoi, että tietääkseen onko Adamo sopiva, täytyy ajaa 1000km. Se ei nimittäin ole lainkaan hyvä juttu, jos liian leveä satula painaa jänteitä huomaamatta ja aiheuttaa sitten isoja ongelmia juoksuun.

  Satulat on kyllä semmoinen suo, että se on vaan tarvottava jotta tulee se oikea vastaan! 😀

 3. Terpu kirjoitti:

  Minulla loppui kaikki ”tuska” ajamisesta sen jälkeen kun vaihdoin ensin toissa kesäksi aika-ajopyörään adamon ja sitten viime kesäksi myös maantiepyörään. Enkä enää kyllä hevillä niistä luovu.
  Mutta se mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle, mutta ainakin Signaturesta Tampereelta saattaisit saada adamon testikäyttöön ja siten kokeilla josko se olisi hankkimisen arvoinen.

 4. Ninni kirjoitti:

  Loistavaa, teillä on kokemusta! 🙂

  Paju: Kuulostaa hyvältä! 🙂 Tuolla näköjään oli 112 euroa, ja Suomessakin oli tarjouksessa 123 euroa, joten ei enää paha.

  Arja: Mä luin kans tuosta, että voi olla liian leveä toisille. Tunnin verran omalla satulalla istuessani, ja sen jälkeen siirryin ajamaan minuutiksi Adamon päälle, se tuntui hyvältä. Mutta tosiaan yksi minuutti ei todellakaan kerro mitään! 😀 Mutta ei painanu samaan kohtaan, mihin oma satula.

  Terpu, mä mietin ensin, että voiko Adamo olla parempi triathlonpyörään kuin maantiepyörään, mutta sulla näköjään toimii loistavasti molemmissa. Täytyypä miettiä, ja mahdollisesti käydä testaamassa molempia. Kiitos tuosta Signature-vinkistä!

  Kiitos kokemuksista! Selle maksaa 123 euroa ja Adamo 110 euroa Suomessa, noin yhtäkkiä katottuna. Hinnalla ei siis merkitystä, kun vaan pääsis kokeilemaan molemmat. Mutta paljon pitää tulla kilometrejä alle, että oikeasti tietää onko satula sopiva vai ei. Siksi tämä onkin vaikea hankinta. Toki eiköhän sen saa sit aina myytyäkin, jos ei sovi.

 5. Johanna kirjoitti:

  Adamo ja alapää kiittää… 🙂 Mulla on sellanen sekä maantie- että tri-pyörässä. Ainut huono puoli on se, ettei kukaan kertonut siitä mulle aiemmin, vaan ehdin jo luulla olevani tuomittu ikuiseen tuskaan pitkillä pyörälenkeillä.

 6. Ninni kirjoitti:

  Johanna, ei sullakin on tuo?! Mä aion tänään tehdä muutaman puhelun, päätin sen eilen 1,5 trainerilla ajamisen jälkeen. 😉

 7. Ninni kirjoitti:

  Niin, ja siis kiitos tästä! Varmistuu vaan koko ajan, että uusi satula on saatava! 🙂

 8. Päivi kirjoitti:

  Itselläni on Sellanin satula, mutta ei tuo malli. Sopii minulle, mutta nähtyäni tuon valkoisen…. se on NIIN hieno 😉 ja sopisi mun valkoiseen pyörään.

  En ole koskaan kokeillut tuollaista ”avointa” satulaa, joten en tiedä miten se eroaa ajossa nykyisestä satulastani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.