Hae
Ninnin energianurkkaus

Vauhdin hurmaa

Eilen oli tosi hyvä treeni Botniahallissa! Aamulla viideltä ylös ja klo 6:50 olimme hallilla. Pyöräilyä lähes kolme tuntia ja lähes 90 kilometriä. Keskivauhti oli tasan 30 km/h. Hallia sai kiertää reippaasti yli 200 kertaa ympäri, aika puuduttavaa! ;D Viime kerralla en uskaltanu ajaa letkoissa, vaan ajoin suosista ulointa reunaa. Eilen uskaltauduin letkaan, niissä menin pari kertaa 20km kerralla. Vauhti oli välillä hurjaa, jopa 36km/h. Keskimäärin n. 32-33km/h, ja yksin ajaessa ajoin rauhallisemmin n. 28-29km/h.

Mulla on jotenkin sellainen käsitys, että hallissa ei niistetä radalle. Ei juosten, eikä pyöräillessä. No sainpa sitten räät letkassa naamalleni. Yök!

Tänään puolestaan oli vauhtia hiihdossa! Sää on mahtavan keväinen ja ladut ovat jäiset. Luistaa, mutta ylämäissä pito on surkea. Ei voisi uskoa, että vasta viikko sitten oli Ilkan hiihto. Niin erilainen ilma on nyt, silloin oli lumimyrsky ja nyt kevät. Tänään syke oli 40 alempi samalla vauhdilla! Ihmettelin sitä tasaisella suoralla, kun vauhti oli neljän pinnassa ja syke 133. Näin se menee, välineet ja sää vaikuttaa paljon! Hiihdin pk1-lenkin 18,2km aikaan 1:25:12. Keskivauhti oli 4:41 min/km ja syke 138.

Hassunmuotoinen

5 kommenttia

 1. Ninni kirjoitti:

  Tänään on kyllä ollut aiivan huippu ilma hiihtää ! 🙂 jipii, tervetuloa kevät! 🙂

 2. Päivi kirjoitti:

  Kovaa vauhtia olet mennyt pyörällä :).

  Olet kehittynyt erinomaisesti ilmeisesti kaikissa kolmessa lajissa. Hienoa!

 3. Ninni kirjoitti:

  Ninni: Todellakin mahtava ilma! 🙂 Asfalttikin jo pilkottaa, ja tekisi mieli maantielle!

  Päivi: Yksin ei ihan tuohon vauhtiin pysty, letkassa helpompaa. 🙂 Viime kesänä parilla pitemmällä lenkillä keskivauhdit oli 25km/h vauhdin luokkaa cyclolla ja sen renkailla. Jännä nähdä, että mitä vauhti on nyt, kun pääsee maantielle. Hallissa vauhti on kuitenkin helpompaa tasaisella alustalla ilman tuulta. Peruskunto on varmasti noussut lisääntyneen treenin myötä, ja kun on oikeasti pystynyt treenaamaan ilman loukkaantumisia! 🙂 Juoksuvauhti ei vielä ole noussut, mutta vk-painotteiset treenit ovatkin vasta edessä. 🙂 Toivottavasti sitten tulisi vauhtia lisää. Uinnissa kehitys on kyllä ollut huima, kun elokuussa en vielä osannut vaparia ollenkaan.

 4. Ebba ja Ockra kirjoitti:

  Sykkeistä ja vauhdeista en ymmärrä, mutta kuva on hauska. Isossa työhaalarissako hiihtelit? ;D

 5. Ninni kirjoitti:

  Ebba ja Ockra, oliskin ollu!! ;D Trikoot oli jalassa.. Onneksi ei sentään peilikuva ole, vähän voisi muuten hirvittää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.