Hae
Ninnin energianurkkaus

Talven viimeinen hiihto

Hiihtäminen tuntuu tällä hetkellä liian vaaralliselta jäisine ja likaisine latuineen, että luulen tämän päivän hiihtolenkin olleen tämän talven viimeinen. Tein kyllä ennätyksen 21km matkalla, että luisti ainakin kunnolla. Yhtään ei pitänyt, joten tasatyönnöin piti paljolti mennä. Menin lenkin niin nopeasti, että piti kiertää vielä 5km lisälenkki siihen päälle. 😉 Mutta tosiaan meinasin kaatua ihan liian monta kertaa. Joko syynä oli jäinen latu tai joku kaarnanpala tms.

Mulla on tällä hetkellä siis vain yhdet pyöräilykengät ja yhdet niihin sopivat polkimet. Nyt kun pyöräily lisääntyy kahden eri pyörän välillä, niin en jaksa olla vaihtamassa polkimia koko ajan. On siis saatava maantiekengät ja niihin sellaiset klossit, jotka sopii noihin maantiepolkimiin. Nytkin eilen poljin maantiepyörällä sisällä ja huomenna ulkona maastopyörällä, joten tänään pitää vielä vaihtaa polkimet pyörästä toiseen.

Tää lehti on luettu viime päivinä aika tarkasti kannesta kanteen. Tänään viimeksi mm. maantiekenkiä katselin. 🙂

2 kommenttia

  1. niobe kirjoitti:

    Mä juuri huollatin vanhan kunnon pyöräni, joka on siis ollut vuosia telakalla, oikein huoltoliikkeessä. Paljon osia meni uusiksi, asennutin samalla lukkopolkimet. Aion uskaltautua kokeilemaan myöhemmin keväällä työmatkapyöräilyä. Jännittää ajatus, miten se tuntuukin ihan extremeltä, vaikka olenhan juossutkin vastaavia matkoja. Silti, jänskättää 😀

  2. Ninni kirjoitti:

    Loistavaa Niobe! Kyllähän sulta ny nuo matkat sujuu tuosta vaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.