Hae
Ninnin energianurkkaus

Uudet kengät

Siinä ne nyt on, maantiekengät. 🙂 Klossit ostin lisäksi. Ne pitäisi vielä asentaa kengän pohjiin, ja polkimet pyörään. Ja sitten ei muuta kuin menoksi. Ihan vielä ei maantielle pääse, mutta ei kaukana sekään oo. 🙂 Nimittäin täällä alkaa olemaan jo kävelytietkin sulat. Ainut, että ojat ja penkat ovat täynnä lunta.

Jouduin jättämään tämän iltaisen triathlonkoulun väliin, koska uintivuoro oli oikea lepakkovuoro klo 20.30-21.30. Olisin ollut vasta kahdentoista jälkeen yöllä kotona. Aamulla heräsin kuudelta ja treenit olisi ollu myöhään, ja niiden jälkeen pitäis yksin ajella pari tuntia kotiin päin. Katsoin turvallisemmaksi tehdä treenin kotona, koska parina sunnuntaina oon Jalasjärven jälkeen meinannu nukahtaa rattiin. Siis silloin, kun treenit ovat kestäneet yli ysiin. Voi kun asuisi lähempänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *