Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 12

Viikon treenit:

Juoksu 4:08
Pyöräily 3:35
Uinti 3:05
Voima 0:55
————–
Yhteensä 11:43 (+ hieronta 1,5h)

Viikko ei ihan mennyt suunnitellusti, kun maanantaina juoksu tuntui tosi pahalta ja jätin treenin kesken ja kun mies oli työreissussa ke-pe, niin sekin vaikutti. Niin, ja hierontakin vielä sotki kuvioita. Mutta hyvä kuitenkin näin. 🙂

Loppuviikosta ollaan koko perhe reissussa Kuusamossa torstaista sunnuntaihin, ja perheen ehdoilla mennään, joten treeneistä en ota stressiä. Lauantaipäivä vierähtää Kemijärvellä koiranäyttelyssä, ja muuten sitten pulikoidaan kylpylässä ja käydään Rukalla rinnettä laskemassa. 🙂 Tulee siis kunnon lepoviikko! 🙂 Tonnin uintitesti pullisten kanssa pitäis käydä tekemässä tässä alkuviikosta.

Ihanaa, kun on taas tullu uusia lukijoita! Tervetuloa! 🙂

2 kommenttia

  1. Jaanaba kirjoitti:

    Hyvää reissuu teille!

  2. Ninni kirjoitti:

    Kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.