Hae
Ninnin energianurkkaus

Hyvä mieli treenistä

Oon aloitellu aika varovasti pk-sykkeillä taudin jälkeen treenit, ettei vahingossakaan mikään jälkitauti iske päälle. Tänään olin uimassa pitkästä aikaa, edellisestä kerrasta on jo yli viikko. Vuorossa tekniikkaa. Inhoan yhden käden uintia, mukavin puolestaan on kylkiuinti. Syy, miksi en yhden käden uinnista tykkää, on selkeä: vasemmalla kädellä se on niin hankalaa. Tuntuu, että uppoan aina metrin, ja tiedän sen johtuvan siitä, että en pääse uinnin päälle. Tänään kuitenkin vasemman käden uinti sujui todella hyvin, hengitys kulki, enkä uponnut. Oisko tähänkin ollut syynä lisäksi parempi liuku?! Vähän luulen näin.

Aurinko paistoi altaalle.

Toinen mihin oli todella tyytyväinen oli uintiin jalat sidottuna. Yleensä mun jalat ovat raahanneet melko syvällä, ja nyt tuntui, että ne eivät kaukana pinnasta oo. Pyysinkin samalla radalla uivalta mieheltä palvelusta, että kattoo kuinka paljon jalat pinnan alla ovat. Hän sanoi, että ei paljoakaan, ehkä joku 15-20 senttiä. Se oli jo hyvin!

Mutta siis tosi hyvä mieli jäi uintitreenistä, ja kuntosalillakin tuntui, että sai lisätä muutamaan laitteeseen lisää painoja. 🙂

Seinäjoella on kevät!

Niin ja oon muuten ilmoittanu itteni Joroisille!! Naisten kuntosarjassa aion kisailla 14.7. puolimatkan verran. 🙂

4 kommenttia

 1. Iina kirjoitti:

  Tollasista treeneistä jää aina hyvä fiilis! Tsemppiä vaan treeneihin Joroista kohti – se kummasti tuo vielä jonkun lisämotivaation kun näkee nimen siinä listassa. Lähtöviivalla nähdään.:)

 2. Mirjam kirjoitti:

  Jes, viivalla nähdään! 🙂

 3. Hanne kirjoitti:

  Hienoa että kisailmoittautuminen nyt tehty 🙂 Samoin täältä, viivalla nähdään 🙂

  Miten teillä on noin vähän lunta!?!

 4. Ninni kirjoitti:

  Iina, Mirjam ja Hanne: Viivalla näemme! 🙂

  Viime yönä on tullu joku viisi senttiä lunta, että nyt aamusta meilläkin on valkoinen maa. Toivottavasti sulaa pian! Pääsis maantiefillarilenkille. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.