Hae
Ninnin energianurkkaus

Orcaostoksilla

Piipahdin eilen Cross Training -keskuksessa Tampereella ostoksilla. Sovin Tattisten Töminän Annin kanssa etukäteen tulosta. Nyt alkaa pikku hiljaa tuntumaan triathlonistilta, kun tarvittamat kamatkin on olemassa. 😉 Lähdin katsastamaan Orcan triasuja ja märkäpukuja, ja molemmat jäivät käteen. Eipä kauaa tarvinnut miettiä, kun molemmat tuntuivat päällä niin hyviltä. 
Ensinnäkin triasu tuntuu tosi kevyeltä, ihan kuin päällä ei olisi mitään. Se on nyt yksiosainen, katotaan tuleeko kaksiosaista joskus ikävä. 😀 Kangas tuntuu hyvältä, lahkeet ovat tarpeeksi pitkät, ja puku istui tällaisella ei-niin-urheilukroppaisellekin naiselle mun mielestä hyvin. On monesti miettiny, että käyttävätkö naiset puvun alla urheilurintsikoita.. Tuossa puvussa on integroitu liiviosa, ohutta verkkoa. Ehkä pienirintaista se tukee tarpeeksi, mutta mä en kyllä voi juosta paria tuntia ilman isompaa tukea..

Orca Core Race Suit

Märkäpuvusta aattelin ensin, että ei se makkarapuku kyllä mun päälle mene. 😀 Näytti niin pieneltä. Mutta menihän se, ja sekin tuntui niin hyvältä, kun vaan voi tuntua. Ei päälle laitto, mutta sitten lopuksi, kun päälle sen olin saanu. 😉 Pystyi hyvin liikkumaan, kädet pyöri hyvin, eikä tullut sellaista ahdistunutta tunnetta kuin olin jostain lukenut. Totesin, että täytyy olla silloin hyvä puku!

Orca Sonar

Laskunkin sai haluamalleen eräpäivälle, niin mikäs sen helpompaa shoppailua. 😉 Nyt vaan odotan, että pääsen näitä testaamaan!!

11 kommenttia

 1. Jaanaba kirjoitti:

  Jees, hienot on kuteet. Voi sitä rahan menoo mikä näihin tarvikkeisiin uppoaa kun kaikki pitää hankkia nyt.
  Siis kauanko kesti pukee tota ”kumipukua”?

  No mää puen aivan varmasti kans urheiluliivit puvun alle, ajatuskin ilman niitä on paha. =D

  Mulla on muuten väillä suuria hankaluuksia näissä kommenteissa kun on noita varmistussanoja, ne on välillä liian sekavia. =D
  Mutta luen kyllä kaiken vaikka kommentointi jäiskin.

 2. Ninni kirjoitti:

  Jaanaba, no älä muuta sano! Mutta pakko nää on vaan hommattava, onneksi menee pitkään! 🙂 No ei ny montaa minuuttia kuitenkaan, mutta ei se päälle ihan siitä vaan sujahtanu. 😀

  Mä poistin nuo varmistussanojen kyselyt! Nyt pitäis olla helpompaa. 🙂

 3. Jaanaba kirjoitti:

  Kiitoos. Mulle ei ainakaan näinä vuosina kun olen blogia kirjoittanut ole tullut kuin pari jotain roskaviestiä. Mutta kai niitä toisiin blogeihin tulee kun kerta tämmönen varmistusjuttu on.

  Mää oon menossa kokeilemaan käytettyä märkäpukua ens viikolla. Jos se on hyvä niin edukkaasti pääsen, mutta jos ei niin sitten on alettava katteleen ihan tosissaan, että minkä ostais. Aikamoinen onni olis jos puku on sopiva, sillä vaikka käytetty onkin ei väärän kokoista voi ostaa.

  Sulla on tosi hieno puvun kuviointi ja väritys. Molempien.

  Mää kattelen vielä ulkomailta tota triathlonasua, jos löytyis jostain alelaarista hyvä.

 4. Hanne kirjoitti:

  Ootinkin tätä postausta, millon tulee kuvat ja kommentit :)) Hienoo että siulla nyt nämäkin hommattu, kohta taitaa olla kaikki tarvittava 😀

  Kokeilitko sitä S4 pukua? Mie ajattelin sen tilata Annilta 🙂 Tuo triasu näyttää kans tosi hyvältä, eikös siinä ole vetoketju edessä et sais nopeesti alas jos tulee tarve käydä pusikossa? Tosin siinä tapauksessa ois varmaan hyvä olla ne liivit siellä alla 😀 😀

 5. Ninni kirjoitti:

  Jaanaba, jos sitä roskapostia alkaa tulemaan, niin laittaa sitten suodattimen päälle. Epäilen kyllä. 🙂

  Mistä sä oot löytäny käytetyn? Hyvä, jos on vielä sopiva!!

  Mä tykkään kans tuosta musta-vaaleanpunasesta, joten senkin puolesta hyviä valintoja. 😀

  Hanne, no nyt oikeastaan on kaikki, millä pärjää. Pyörään mietinnässä vielä lisätanko ja uutta kypärää tuon marketin kypärän tilalle oon pohtinu.

  En kokeillu S4:sta. Tuo Sonar tuntui niin hyvälle, ja en jaksanu enää toista yrittää laittaa päälle. Vetoketju on tosiaan triasussa edessä, ja se on nopea riisua puskapissaa varten. Mietin samaa, että jos ei rintsikoita alla, niin hyvin loistaa kaikki. 😀

 6. Kauramoottori kirjoitti:

  Hyvältä näyttää tuo märkäpuku. Erottuu siitä mustasta massasta positiivisesti.
  Hyvin tulee erottumaan kesän kisoissa nuo pinkki-mustat kisa-asutkin.

 7. Ninni kirjoitti:

  Kauramoottori: Kiva, että miellyttää miehistä silmääkin. 😀 Enemmistö kisaajista taitaa olla miehiä, joten ei varmaan pinkki-mustaa niin paljon näy. Toki on aika muotiväri nykyään, mutta silti on naisia, jotka eivät voisi pinkki-mustaa päällensä laittaa. 🙂 Mä puolestaan tykkään ja paljon!

 8. Mirjam kirjoitti:

  Hyvännäköisiä ostoksia!
  Itse olen (entinen) pinkinvihaaja, joka nykyään pukeutuu melkein vapaaehtoisesti naisten ”omaan” väriin! 🙂

 9. Ninni kirjoitti:

  Mirjam, on se vaan kiva väri! 🙂

 10. Laura kirjoitti:

  Hianon näköset on kuteet kyllä, ai että! Uskaltaako kysyä näin julkisesti, että millasissa hinnoissa noitten kanssa liikutaan? Jos sitten 2014 viimeistään rohkenis ittekkin aatella johonkin osallistuvansa (ehtis ainakin kerään rahaa taas sitten sitä varten). Vaikka saa nähä kiinnostaako kesäkuun jälkeen enää mikään ;D

  Kiitos varmistuksen poistamisesta, musta ne on tosi ärysttäviä. Eikä mullekaan tuu mitään roskapostia omaan blogiin ikinä.

 11. Ninni kirjoitti:

  Laura, märkäpuvusta saa pulittaa 200 eurosta ylöspäin. Jopa 600 euron pukuja oon nähnyt. Ehkä ne on sitten ammattilaisille tai sitten rikkaille. ;D Triasut puolestaan satasen molemmin puolin.

  Kyllä sua kesäkuun jälkeen vielä kiinnostaa! Ei ehkä heti, mutta kun aikaa vähän kuluu, niin sitten taas. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.