Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 14

Alkuviikosta otin todella rauhallisesti, enkä loppuviikostakaan mitään vauhtilenkkejä tehnyt. Ainoastaan rauhallisia perusvauhteja sykkeiden pysytellessä peruskestävyysalueella. Ettei vaan tule sairastelun jälkeen mitään jälkitauteja.

Viikko oli kuitenkin oikein onnistunut, treeneistä jäi hyvä mieli, niin kuin pitääkin. Ensinnäkin kaksi kertaa pääsin pyörällä maantielle, ja toiseksi isoimman ilonaiheen aiheutti poika. Viime kesänä hän ei vielä jaksanu polkea mun vierellä, kun juoksin. Nyt tuli heti sellainen 8 kilometriä! 3 kilometriä ennen kotipihaa pysähdyttiin hetkeksi leikkipuistossa, jossa hän pääsi liukumäkeen. Ja kotona odotti pillimehu, kun kuulemma tuli hiki. 😉 Suunnittelin tekeväni pitkän lenkin kahdessa osassa, ekan kiekan pyöräilee poika ja toisen tytöt. Tytöt eivät sitten enää lähteneetkään mun mukaan, kun odotettu yövieras oli ehtinyt saapua, mutta tulivat sitten seuraavana päivänä. 🙂 On se oikeasti kivaa, kun saa seuraa juoksulenkeille ja samalla myös kahdenkeskistä seuraa lapsen kanssa! Ja pojan jaksaminen auttaa myös jatkossa paljon: miehen reissupäivinä pääsen tarvittaessa juoksemaan. Poika on toki paljon ollu koiralenkillä pyörällä mukana, mutta silloin kävelen ja pyöräileminen on metsäautotiellä erilaista, mennään rauhallisesti koirien remutessa. 🙂

Tänään puolestaan tuli kesän jälkeen pisimpään oltua pyörän päällä. Nimittäin reilun 3 tunnin pyörälenkki (Seinäjoki – Lapua Simpsiö – Ylistaro – Seinäjoki) tuli tehtyä Jaanan kanssa. Voin sanoa, että johan mahtui monenlaista säätä lenkille: aurinkoa, kovaa tuulta, kevyttä lumisadetta, kuraa, jäätä, kunnon loskapaska. 😀 Pyörä oli niin kurassa, että sekin pääsi suihkuun lenkin päätteeksi.

Viikon 14 treenit:

Pyöräily 7h 5min
Juoksu 2h 39min
Uinti 55min
Voima 45min
————–
Yhteensä 11h 24min

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.