Hae
Ninnin energianurkkaus

KVK ja kisakalenteria

Nyt huhti-toukokuussa on meneillään KVK eli kilpailuun valmistava kausi. Mulle tulee tuosta lyhenteestä aina mieleen kvg. ;D No jos nyt kuitenkaan ei katottais googlesta, vaan sähköpostiin tulleesta ohjelmasta. Huhti-toukokuussa tulee siis eniten harjoitustunteja per viikko ja näin ollen myös per kuukausi. Uskon, että maantiekauden alkaessa niitä lisätunteja tulee paljon pitkistä pyörälenkeistä. 🙂

Jos pystyn tekemään kaikki treenit tällä viikolla, niin ennätys tuntimäärän suhteen tulee aika helposti. Nyt on siis menossa raskain viikko, ensi viikolla taas kevyt ja helppo viikko. On helppoa pusertaa suuri määrä treenejä, kun tietää, että ens viikolla taas pääsee helpolla. 😉

Nyt, kun vielä saisin mieheni työreissusta kotiin, niin pääsisin treenaamaan. Huomiselle on ohjelmassa pitkä pyöräily, ja koko päiväksi on luvattu sadetta! Pyöräilettekö te sateella?! Jotenkin maastopyörällä se on vielä ok, kun pukee paljon, mutta maantiellä pyöräily taitaa olla vaarallista.. Meinasin vaihtaa tän ja huomisen päivän treenejä keskenään, mutta pitäisi lähteä Vaasaan, ettei kastuisi niin pahasti. 😉 Tai huomenna puolestaan Tampereelle iltapäiväksi. En jaksa kyllä monta tuntia sisälläkään polkea.

Nyt kun oikeasti mennään jo kilpailuun valmistavaa kautta, niin on täytyny jo vähän miettiä, että mihin mahdollisesti osallistun. Näitä oon alustavasti miettiny:

* 19.05. Seinäjoki tai Yyteri, puolimaraton 21,1km.
* 10.06. Pirkan Pyöräily 134km
* 16.06. Seinäjoki, maastotriathlon tai Sastamala Voimarinteen Teräsmieskisat, sprinttimatka. Maastotriathlon pyöräily on melko teknistä, joten tarkoittaisi useita maastolenkkejä ja opettelua…
* 14.07. Joroinen, triathlon puolimatka (1,9km uinti – 90km pyöräily – 21,1km juoksu)
* 11.08. Kuopio, triathlon perusmatka (1,5km uinti – 40km pyöräily – 10km juoksu) tai Vanajavesiuinti 3000m/5000m
* 08.09. Finlandia maraton, puolimaraton 21,1km
* 30.09. Ilmajoki hölkkä, 10km.
* 20.10. Kankaanpää, puolimaraton 21,1km.

Seinäjoella on putsattu eilen ja tänään kävelyteitä, jee! 🙂

9 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Hei, kivaa lukea sun kisasuunnitelmistasi! Kuopiossa tulen hurraamaan sulle radan varteen ja Jyväskylässä oon itekin juoksemassa, joten toivottavasti nähdään! Hyviä treenejä ja kilpailuun valmistavaa kautta!
  T: Niia

 2. Ninni kirjoitti:

  Niia, kiva kun jätit viestiä! 🙂 Täytyy ehdottomasti laittaa treffit pystyyn, ja nähdä, kun ollaan samassa kaupungissa! Kiitoksia! 🙂 Mitäs teille kuuluu?

 3. Elisa kirjoitti:

  Keväällä on aina riskinsä lähteä sateella ajelemaan, kun saa itsensä niin helposti sitten sairaaksi. Mutta viime loppukesästä vedettiin reenikaverin kanssa tosi hauskoja lenkkejä parin kovan sateen aikana. Kun oli muutoin ihan lämmintä, niin ei haitannut.

 4. Ninni kirjoitti:

  Elisa: Tuo on kyllä hyvä pointti. Lämpimässä kesäsateessa treeni kuin treeni on varmasti mukava. 🙂 Jos sataa oikein kovaa, niin autoilijoiden näkyvyys on huonompi, joten silloin kyllä kannattaa miettiä maantiellä ajamista. Mietin myös liukkautta..

 5. Mirjam kirjoitti:

  Mites mä en oo huomannutkaan tuota Seinäjoen maastotriathlonia! Sehän voisikin olla kiva kisa ennen ”tositoimia”! 🙂

 6. Ninni kirjoitti:

  Mirjam, saas nähdä järkätäänkö sitä ollenkaan.. Juuri kuulin, ettei sitä oo enää liiton sivuilla..

 7. Mirjam kirjoitti:

  Oho, no onpa harmi!
  Taitaa olla sitten helppo valinta maastotriathlonin ja Voimarinteen Teräsmieskisojen välillä! 😉

 8. Jarmo kirjoitti:

  Moi,

  olikos sulla jotain uutta tietoa tuosta maastotriathlonista? SSU sen taitaa järjestää, mutta niiden sivuilla ei ole mitään mainintaa. Olin tuolla viime vuonna ja voisi kyllä nytkin lähteä jos kisa vain järjestetään ja se EI ole 16.6 =)

 9. Ninni kirjoitti:

  Jarmo, sitä ei kuulemma ole ollenkaan.. Tällaisen viestin sain eilen. Harmi juttu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.