Hae
Ninnin energianurkkaus

Polvikipu yllätti

Sunnuntaiaamu alkoi näin…

7 kuukautta on menny ilman minkäänlaista rasitusvammaa. Tänään yllätti polvikipu. Kipu on tarkemmin polven sisäsyrjässä, yhden luun kohdalla. Selkeä kipupiste löytyy. Jalan ollessa suorana tai täysin koukussa kipua ei ole, mutta siinä välillä kipu tuntuu. Eli silloin kun jalkaa koukistaa, siis kävellessäkin. Mutta toisaalta taas pystyn seisomaan ilman kipua, vaikka paino onkin jalan päällä.

En tiedä mikä polveen nyt yhtäkkiä tuli. Saiko siipeensä eilisestä kovasta punttitreenistä (minuutti töitä, minuutti palautusta), vai johtuuko jostain kireestä lihaksesta, ja kipu säteilee polven sisäsyrjälle. Vaikea syytä on tietää..

Tänään olisi ollut ohjelmassa triathlonkoulu ja siellä duathlontreeni sekä uinti. Juosta ja pyöräillä ei nyt jalalla voi. Harmittaa, koska tämä olisi ollu eka kunnon duathlontreeni ulkona. Mietin pelkkää uintitreeniä, mutta ehkä sekin on järkevää jättää välistä. Mahdollisimman nopeasti nyt vaan jalka kuntoon!

2 kommenttia

  1. Ele kirjoitti:

    Voi miten ikävää! Jos pystyt, niin kokeile venyttää etureittä. Monesti polvikivut johtuvat vain kireistä reisilihaksista. Toivottavasti olisi vain lihasjumista johtuvaa.

  2. Ninni kirjoitti:

    Ele, suunnitelmissa on kunnon venytyssessio tälle päivälle. Etureittä saan venytettyä, kun jalka on täysin koukussa, niin polveen ei satu. Koukkuun laittaminen vaan sattuu.

    Mietinkin ja toivon, että jos kyse olisi vain tosi tukkoisista jaloista. Vähän sama kuin keväällä asfaltti näkyy ja juoksija saa penikat. Pyöräilijä puolestaan jalat tukkoon, ja sitä myötä ongelmia. En tiiä, tuli vain mieleen, kun oon viikon aikana ajanu paljon maantiellä..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.