Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 15

Niin, se vierähti taas yksi viikko. Ihan toiveiden mukaan se ei päättynyt, mutta toivottavasti pääsen taas pian treeneihin kiinni. Aquaplussan järkkäämä Training Camp on tulossa kahden viikon päästä, ja sitä ennen pitää polven olla kyllä kunnossa! Onneksi mulla on hierojakin keskiviikoksi varattu.

Tää päivä on kyllä tuntunu tosi pitkältä. Onhan tämäkin jo toinen postaus tälle päivää. 😉 Harvoin ihan tällaiseen yllän. Koko päivä kotona levossa, ei oo mua varten tällaiset päivät..

Viikolla 15 kertyi tunteja seuraavasti:
Pyöräily 5h 35min
Uinti 3h 25min
Juoksu 1h 18min
Voima 55min
—————–
Yhteensä 11h 13min (+ lihashuolto 1h 30min)

Kun perjantaina pohdin sitä pyöräilyn ajankohtaa ja sadetta, niin siinä kävi lopuksi tosi kivasti. Mies tuli työreissultaan puoli seiska, ja mä lähdin pyöräillen sadetta karkuun kohti Vaasaa. Katoin sadetutkan, ja sen mukaan Vaasassa ei sadetta tule illan aikana. Mutta Seinäjoella sade on jo seiskan jälkeen. Kolmisen tuntia ehdin ajaa, ja sitten kyytini saavutti mut. Rakas mieheni ja poikani hakivat mut lenkiltä kotiin. <3 Voin kyllä todeta, että ihan jokaisen puoliso ei hakisi toista 80 kilsan päästä kotiin vaan sen takia, että toinen saa lenkkinsä tehtyä.. Olin kyllä tästä tosi iloinen! Kotiinpäin ajellessa vesisade saavuttikin sitten n. 15 kilsan päästä, ja Ylistaro-Seinäjoki -akselilla sitten satoikin jo ihan riittävästi.

Toinen viikon hieno juttu on se, että mulla on kyljet kipeinä. En muista koska olisi ollu. 😀 Kuntosalitreeni oli kyllä eilen tehokas!

Viikon harmittavinta juttua ei varmaankaan tarvi ees sanoa. Polvihan se.

Värit ei kännykkäkuvassa ole yhtään kohdillaan, mutta punainen taivaanranta ja aurinko heijastuu joen pintaan. Oli kiva pyöräillä näissä väreissä ja joutsenien ’kiekuessa’!

3 kommenttia

 1. Hanne kirjoitti:

  Meijän isännältä se muuten ois jääny hakematta! On siula kyllä hieno mies, taitaa tukea siuta ihan satasella tässä harjotusrumbassa 🙂 Se on kyllä mahtavaa!

  Mikä ihme siihen siun polveen nyt oikein tuli?!?! Jospa kuule menee nyt ihan levolla ohi, voi harmin paikka, en tykkää :(( Mut paranee varmasti nopeesti ja oot taas back on track 😉 Jaksuja sinne!

 2. Paju kirjoitti:

  Toivottavasti polvi paranee pian ja pääset taas liikkumaan kunnolla.

  Teillä on jo aivan ihanat pyöräilykelit 🙂 Täällä lumen keskellä noita saa vielä muutaman viikon odotella.

 3. Ninni kirjoitti:

  Hanne, oon kyllä tyytyväinen miehen tukemiseen! 🙂 Suurin ärsytys taitaa olla rahanmeno.. No kieltämättä on tullu tehtyä viime aikoina vähän ostoksia.. 😉

  Tänään polvi on ollu parempi. Pystyn kävelemäänkin normaalisti. Kyllä se tästä! 🙂

  Paju, toivotaan tosiaan parasta! Ainakin nyt tuntuu paremmalta. Eilen olin kyllä maani myyny, tänään puolestaan tunnelin päässä kunnolla valoa. 🙂

  Täällä tosiaan on lumet jo poissa. On ollu ihanaa päästä maantielle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.