Hae
Ninnin energianurkkaus

Viikko 16

Tällä viikolla treenejä kertyi reipas 7h. Lepoviikolla tuli levättyä normaalia enemmän polven takia. Silti ei jääny välistä kuin pari treeniä, hyvä niin! 🙂

Juoksu 3h 18min
Pyöräily 2h 5min
Uinti 1h 50min
Lihashuolto 2h 20min
———–
Yhteensä 7h 13min (+ lihashuolto: hieronta ja venyttely)

Viikon sitkein treeni oli ehdottomasti perjantain pitkä juoksulenkki. Koko helkutin lenkin ajan satoi jäähilettä ja rakeita. Niin kuin nuppineulalla olisi naamaan pistelty. 😀 Lenkin jälkeen tulikuumaan suihkuun, ja vaatetta todella paljon päälle. Silti oli kylmä, ja peiton alla lämmittelin. Oli kyllä kamala sää!

Perjantain lenkin jälkeen polven sisäsyrjässä tuntui taas kipua. Venytellyt oon tosi paljon. Tänään oli vuorossa taas triathlonkoulun treenit, ja edellisestä Ylöjärven keikasta on jo kuukausi aikaa. Olipas taas tosi kivaa treenata porukassa! Ensin nousevavauhtinen juoksu, sitten pyörätempo ja lopuksi uinti. Juoksusta jätin suosiolla nopeimmat vedot vähiin, ettei polveen satu enempää. Polvi kesti hyvin juoksua, vain vähän sattui. Pyöräilyn jälkeen siinä tuntui vähän enemmän. Uintitreeni oli aika kova, tai ainakin, jos olisin voinut vetää treenin loppuun saakka. Olkapäähän se taas napsahti. :/ Onneksi se meni samantien itse takaisin paikoilleen, mutta kyllä se mun uinti siihen sitten tyssäs. Muutaman altaanmitan scullingia varovasti menin, mutta lopetin sitten kokonaan. Koko illan kättä on särkenyt, mutta kokemuksesta tiedän, että kun se menee nopeasti takaisin paikoilleen, niin seuraavana päivänä on jo sitten ihan kunnossa. Harmittaahan se, että treenejä ei pysty vetämään loppuun asti jonkun vaivan takia. Muutaman kerran lättäreillä olkapää on ollut lähellä mennä pois paikoiltaan. Kai se sisäkierto ja raskas vastus sitten lisää sitä riskiä. Pitänee jättää lättäreillä uintia vähemmälle.

Nyt ei muuta kuin uutta viikkoa kohden! 🙂 Pe-su onkin vuorossa training camp, jota kyllä kovasti odotan!

3 kommenttia

 1. Hanne kirjoitti:

  Voi että nuo rempat kun on niin mukavia-NOT 🙁 Kuuluu asiaan mutta sitä aina toivos että pääsis mahdollisimman vähällä…

  Kuullostaa erittäin mielenkiintoselta tuo teidän tuleva leiri!! 🙂 Varmasti ihan huippua.

  Se on muuten totta että jos saa itelleen kylmän, niin suihkussa sitä ei saa pois vaikka kuinka kauan olis kuuman veden alla, sauna pitäs aina lämmittää 😀

  Tuo video oli ihan mahtava 😀 😀 Eläimet on niiiin <3 <3 <3 parhautta <3

 2. niobe kirjoitti:

  Mä olen samanlainen nykyään, että kun paleltuu vaikka lenkillä, niin menee ihan tosi kauan, ennenkuin se menee ohi, vaikka mitä saunaa hyödyntäisi.. Tuntuu, kuin se vilu menisi luihin ja ytimiin asti.. Olen ajatellut, että se johtuu siitä, että vararavinto alkaa huveta pelottavasti näillä kilometreillä :/

  Mukavaa viikkoa sullekin!

 3. Ninni kirjoitti:

  Hanne, kipu ei oo koskaan kivaa. 🙁 Leirillä on loistovalmentajat ja ohjelma kuulostaa hyvältä, viikonloppuna monta treeniä! 🙂 Ja en oo pitkään aikaan ollu yötä poissa perheen luota, joten oma lomakin tekee ihan hyvää. ;D

  Niobe, se menee tosiaan luihin ja ytimiin asti! Tuo ravinto on kyllä ihan hyvä pointti myös. 🙂 Kiitos, samoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *