Hae
Ninnin energianurkkaus

Lisätanko pyörään

Oon päätökseni tehnyt, ja tripyörä jää vielä haaveisiin. Raha ratkaisee. Kerrankin oon järkevä. 😉 Ostin käytettynä lisätangot, ja niiden kanssa touhusin eilen pihalla tunnin verran. Laskin sarvia, otin kolme spaceria pois. Siirsin satulaa pari senttiä eteenpäin. Mies vaihtoi mun autoon kesärenkaita ja pesi auton, käskin hänen välillä napsia muutaman kuvan, että näen oman asentoni. Nää kuvat ei ollu blogitarkoitukseen, mutta laitetaan ny kuitenkin, vaikka ei laadukkaita olekaan..
Nyt vaan mietityttää muutama juttu. Vaatetus on tietty löysä ja kokonaan musta, joten on hankala nähdä missä menee mikäkin kohta kropasta, mutta jos ees vähän hahmottais.
1) Polvikulma. Pitääkö se tässäkin asennossa olla samalla tavalla mitattu? Nyt kun siirsin satulaa eteenpäin, niin luotinauhaa käyttämällä sais tosi huonoja tuloksia..
2) Onkohan reiden ja vatsan välissä tarpeeksi tilaa, että veri kiertää? Eli näyttääkö asento ees yhtään siltä, miltä pitäis?
En oo vielä päässy omaa kotitietä pidemmälle testaamaan, joten tarkemmin en osaa sanoa miltä tuntuu. Ainakin ilman vauhtia tuntui ihan hyvältä. 🙂 Yritän piakkoin päästä testaamaan maantielle!!
Polvikulmaa..

Tiivistä tunnelmaa
Jarrukahvoilta ajettaessa

3 kommenttia

 1. Hanne kirjoitti:

  Nyt iski taas epätoivo tuon pyörän suhteen ja varsinkin sen asetusten.. Siinähän on siis näköjään vaikka mitä otettava huomioon ja tuon lisätangonkin suhteen! Meikäläinen se on muuten miljoonassa solmussa tuon pyörän kanssa kun asetukset on miten sattuu =/

  Mietin että onkohan miun pyörä sittenkin liian pieni miulle kun jouduin nostamaan satulaa tosi korkeelle mut onhan tuo onneks näköjään siullakin korkeella, huh!

  Kivannäkönen lisätanko, kannattaakohan siihen pyöräyttää tuota nauhaa päihin..?

 2. Kauramoottori kirjoitti:

  Mä ainakin viisveisaan noi luotilankajutut ja ajan siinä asennossa, mikä parhaalta tuntuu. Kyllä sen perstuntumalta huomaa, jos on päin mäntyä. Tuskin munkaan triathlonasennot noita ”oikean asennon” määritelmiä täyttää.

 3. Ninni kirjoitti:

  Hanne: No jos se tuntuu hyvältä, niin eiköhän ole silloin oikein. 🙂 Pehmeämpi ja mukavampi ote, kun ei tarvi pitää kovasta tangosta kiinni.

  Kauramoottori: Odotinkin vähän sun kommenttia. 🙂 Kiva kuulla! Yritän noilla jutuilla minimoida kaikki ylimääräiset rasitusjutut ja maksimoida nopeuden, heh. 😀 Mutta siis kiitos! Tuolla mennään toistaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.