Hae
Ninnin energianurkkaus

Ei herkuille

Jos joku vielä muistaa, niin aloitin 1.1. herkkulakon. Kirjoitin Facebookiin jotain tyyliin, että oon herkkulakossa niin monta päivää kuin on tykkääjiä. Ja niitähän tuli 118 kipaletta. Herkkulakon viimeinen päivä oli 27.4.

Tää lakko oli välillä tosi vaikeaa. Alku tietenkin kaikista vaikeinta, kolmen viikon jälkeen vähän helpotti. Oli synttäreitä, kihlajaisia ja kaikenlaisia juhlia, mutta lakko piti. En siis syönyt karkkia, sipsiä, popcornia, jäätelöä, pullaa enkä keksiä. Pizza, hampurilaiset ja ranskalaiset oli mulle sallittuja, koska syön niitä tosi harvoin, eivätkä ole mikään ongelma.

Kun 28.4. koitti, olin training campilla. Hain illaksi irtokarkkipussin Makuunista. Mulla on kristallinkirkkaana muistissa valmentajan yllättynyt ilme, kun puhuttiin mun normaalin karkkipussin koosta. Hän oli todella aidon hämmästynyt, ja puhuttiin siis vain 300g pussista. Sehän ei oo oikeasti määrä eikä mikään karkkia. 😉 Koko lauantai-illan, kun pussista karkin otin, niin muistin Kaitsun ilmeen. 😀

Mutta tiedättekö mitä?! En oo syöny montaa kertaa viikossa karkkia, oon yrittäny pitää karkkipäivää. Ja tiedättekö vielä mitä?! Tänään söin vieressä olevasta pussista n. 100g, ja sitten tuli mitta täyteen. Yäk. Yhtään karkkia ei mee enää suuhun.

4 kuukautta herkkulakkoa ja paino tippui 3,5 kiloa. Vielä, kun paino tippuisi muutaman kilon, niin sit olisin tyytyväinen! 🙂

6 kommenttia

 1. Mirjam kirjoitti:

  Hyvä Ninni, hieno suoritus!
  Paras palkinto on varmasti nuo karistetut kilot! Tsemiä jatkoon! 🙂

 2. Ammi kirjoitti:

  Hillitön suoritus, ei onnistuis multa tuommoinen herkkulakko. Karkkilakossa olin pari vuotta sitten 6 kk ihan helposti, mutta söin kyllä sitten jätskiä enemmän kuin yleensä…

  Eilen ostin yli 600 g irtokarkkipussin… Kahdelle ja kyllä siitä (ehkä) sunnuntaiaamuun asti riittää. Mutta olen siis samaa mieltä, 300 g karkkia ei oikeasti ole määrä eikä mikään! 😀

 3. Kauramoottori kirjoitti:

  Upeesti suoritettu herkkulakko! Pitäisi varmaan itekin kokeilla joskus herkkulakkoa, kun noin suotuisia vaikutuksia sellaisella on 🙂

 4. Hanne kirjoitti:

  Hyvä Ninni! 🙂 Nostan hattua sinulle, ei onnistus miultakaan tämä..Tosiaan hyvät vaikutukset tuolla herkkulakolla kyllä näköjään ois, hmmm.. 🙂

 5. Päivi kirjoitti:

  Hienoa Ninni! Jälleen kerran laittoi miettimään, että joko nyt olisi aika itsekkin aloittaa herkkulakko.

 6. Ninni kirjoitti:

  Kiitoksia! Täytyy kuitenkin muistaa, että mun herkkumäärät ovat olleet suuria. 500g karkkia menee helposti, ja kun välillä pitää pienen tauon, niin lisää uppoaa. Kun tälle saa stopin, niin jokaisen paino putoaisi. ;D Mutta hyvä näin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.